Jak na meziplyny?
Re: Jak na meziplyny?
ještě k tomu jak se tu psalo o tom clutchless shiftingu...
sice mu to jednou nevyjde ale jinak celkem zajímavý
sice mu to jednou nevyjde ale jinak celkem zajímavý
Zkoušel jste to už taky někdo? Nevim jak vám ale mě paradoxně jde líp tohle než klasika s meziplyny:D Pochlubte se kdyžtak se svýma zkušenostma.
Nicméně zkombinovat obojí a bude to dokonalý;) tak snad časem no:(
Nicméně zkombinovat obojí a bude to dokonalý;) tak snad časem no:(
tak pokud se clvoek snazi, tak se takhle radit da...ale nejak si nedokazu tuhle techniku predstavit pri ostrejsi jizde kdy pod brzdama potrebujes preradit ze 3 na 2... pri sourani se po meste to jde i v 550i
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Tato technika ma svuj smysl, ale ne pro jizdu, tedy alespon ne primo. Uz jsem to tu urcite kdysu psal - je to dobry prostredek, ucebni pomucka. Kdyz se takhle naucite radit relativne rychle, jste presni a pouzivani spojky navic uz celou operaci jen zrychli. Je to tedy urcite dobra cesta, ale ne cil
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Já si to sice představit jakž takž dokážu ale ve finále to vidim stejně jako pjanda.
ahoj, narazil jsem na video sice s trochu jinou tematikou ale je tam zaber na meziplyny Chrise Harrise.. kazdopadne je nedela s dvoji spojkou - http://www.youtube.com/watch?v=vcSAiRxmm0w ve 3:10
tak jen pro rozvireni diskuze k nutnosti dvojimu vyslapavani
nema ridicsky boty, nic bych mu neverildsl píše:ahoj, narazil jsem na video sice s trochu jinou tematikou ale je tam zaber na meziplyny Chrise Harrise.. kazdopadne je nedela s dvoji spojkou - http://www.youtube.com/watch?v=vcSAiRxmm0w ve 3:10
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
pjanda taky nema ridicsky boty...
tomu bych taky neveril hlavne mi prislo ze radil dost pomalu, ale ono to bude asi proto ze primarne mu slo o neco jinyhovojtadub píše:pjanda taky nema ridicsky boty...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Tak ten clutchless je dobrej akorát tak jako cvičení, nebo když se vysype spojka a je potřeba dojet do servisu. Jinak to je dle mýho názoru prasárna.