Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cyklistické vlákno
Já koupil kolo asi před rokem bez dokladů za 15000 Kč na inzerát. Tohle bych koupil za takovou cenu také.
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
jak sem tady hřímal ohledně jízdy po silnici místo po souběžně vedoucí cyklostezce, tak pokračuju - cyklisti, co KURVA vede některé z vás k tomu, abyste nerespektovali červenou na semaforech??
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nechápu, proč na ně troubil, od vychovávání tu jsou policajti a ne řidiči. Dobře mu to troubení ale oplatil vodou z láhve.
Neni co dodat . .
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Selhaly mu brzdy, to se stává, není to pak ani přestupek, pouze technická závada.
Jinak ty semafory jsou pro cyklistu jedoucím v předkloněné závodní poloze na silničním kole moc vysoko, já je také moc nesleduji, musel bych moc zvedat hlavu, koukám se raději před sebe než nad sebe, sleduji kvalitu asfaltu a vyhýbám se dírám a kanálům, to je tak jediné, co v té rychlosti stačím dělat a ostatní řidiči na mě musejí brát ohled.
Jinak ty semafory jsou pro cyklistu jedoucím v předkloněné závodní poloze na silničním kole moc vysoko, já je také moc nesleduji, musel bych moc zvedat hlavu, koukám se raději před sebe než nad sebe, sleduji kvalitu asfaltu a vyhýbám se dírám a kanálům, to je tak jediné, co v té rychlosti stačím dělat a ostatní řidiči na mě musejí brát ohled.
a servisujes si tu hypotetickou corku take sam? Servisak by to mel poznat...pavproch píše:hele, vem si třeba mně: když všici jedou na radhošť (beskyd bike), tak já jedu na Bystřice.... a sem tam sám, takže.... dybych měl takovoudle čórku, tak fpoho.... pro šťouraly: žádnou čórku nemám, ke výmu bajku mám řádnou fakturu aji záručák...
Outback 3.6R / ex-Outback 3.0R / Forester 2.0X / ex-Legacy 2.0i
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
já jsem nikoho nevychovával, já jsem dával najevo svůj nesouhlas. Atak vodou z flašky mi ale přišel naprosto směšnýultima ratio píše:Nechápu, proč na ně troubil, od vychovávání tu jsou policajti a ne řidiči. Dobře mu to troubení ale oplatil vodou z láhve.
tak to seš buď stejný zmrd, nebo tohle píšeš jen mi na zlost. Btw. ti dva, co jsem je potkal, byli oba na mtb.ultima ratio píše:...
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Já psal o tom na videu a ten má silniční kolo s beranama.
V parku vlevo cestičky, vpravo chodník, a stejně budou cyklomrdi a koloběžkáři zavazet na cestě
Rychlost zabíjí!
no tak vlevo v parku je zákaz na kole, to vpravo je chodník, tam na kole nesmíš a za chodníkem je parkoviště, jehož vjezd je na závoru.
Pravda vyděsí