kombik kolem 100K
kombik kolem 100K
Dobrý den
Chci kupovat kombika kolem 100K... nejsem náročný na výbavu.. jde mi hlavně o spolehlivost,nízkou spotřebu a levné náhradní díly. Zatím jsem koukal na Megane grandtour, škoda octavia, opel vectra... Byl bych rád kdyby jste mi pomohli s výběrem..Mám známého, který vozí např megany z německa .. tak uvažuji nad ním hlavně... co myslíte? nebo je ještě nějaký kombik ktery jsem přehlédl? Moc díky za rady...
Chci kupovat kombika kolem 100K... nejsem náročný na výbavu.. jde mi hlavně o spolehlivost,nízkou spotřebu a levné náhradní díly. Zatím jsem koukal na Megane grandtour, škoda octavia, opel vectra... Byl bych rád kdyby jste mi pomohli s výběrem..Mám známého, který vozí např megany z německa .. tak uvažuji nad ním hlavně... co myslíte? nebo je ještě nějaký kombik ktery jsem přehlédl? Moc díky za rady...
Re: kombik kolem 100K
Chybí mi základní info - na co ho potřebuješ, jaký předpokládáš nájezd, jak moc si můžeš dovolit investovat do oprav a provozu, jak staré či nové auto chceš.
Jinak další tip - Ford Focus, Mondeo. Peugeot 206 SW, 307 Break, 307 SW, 406 Break, 407 SW - i když ten se asi už do 100 000 nevejde. Nenápadný kombík je Fiat Stilo.
Jinak další tip - Ford Focus, Mondeo. Peugeot 206 SW, 307 Break, 307 SW, 406 Break, 407 SW - i když ten se asi už do 100 000 nevejde. Nenápadný kombík je Fiat Stilo.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
Je to auto na každodenní ježdení do práce..cca 50km.. plus samozřejmě nějaké nákupy atd.. v lete případně dovolená.. spíš menší vzdálenosti než větši.. investice do oprav- byl bych samozřejmě rád kdybych nemusel:) ale řekněme, že si nechám 20K na případné problémy.. od roku 03 minimálně..
jo ještě jsem koukal na golfa 1.9tdi
Na tenhle účel budu za necelý rok potřebovat auto taky. Na tohle mi nižší střední připadá zbytečně velká, koukám po malém autě. Zatím to vidím na co nejmenší auto s dieselem, nejraději Ford Fiestu 1.4 TDCi, ať držím náklady co nejníž. Nejen palivo, ale i pojistku, pneu... Druhá možnost na snížení nákladů je se s někým střídat. Auto bude stávat před domem a chci vyhřívané přední sklo, tak proto Fiestu. Ale jako hlavní rodinné auto k tomu máme nového Focuse, takže snahu mít větší auto chápu.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
když sme u toho focuse..co říkáš na něj? do té cenové relace jak sem psal.. ?
Já mám Focuse II 1.6 benzín rok a půl, od novoty, najeto necelých 60 tis km a zatím plná spokojenost. Předchozí generaci má kamarádka, v rodině se jim vystřídaly nejmíň 3 (jak 1.6 benzín, tak diesely, tuším oba, TDDi a TDCi) a taky si nikdy na nic nestěžovala. Kolega má taky 1.6 benzín, nějaký rok 2001, teď řešil nějaké silentbloky na nápravě, ale žádná věda. Pokud vím, nefunguje mu akorát palivoměr a pak klima kvůli ťuknutému chladiči. Další kolega má Focus II TDCi a taky spokojený. Ale abych nehoroval jen pro Focuse, v okolí jsou jak Golfy, tak Mégane, a při rozumné péči se nikdo neozývá.
Já už v minulém příspěvku zmiňoval vyhřívané přední sklo, proto jsem si Fordy oblíbil. Pro mě Ford bez něj je ztracená příležitost, pohodlí při výjezdu ráno je k nezaplacení. Ale vím, že každému jemné drátky vyhovovat nemusí.
Já už v minulém příspěvku zmiňoval vyhřívané přední sklo, proto jsem si Fordy oblíbil. Pro mě Ford bez něj je ztracená příležitost, pohodlí při výjezdu ráno je k nezaplacení. Ale vím, že každému jemné drátky vyhovovat nemusí.
No nevím, jestli je na 50km trasy a na dovolenou vhodné auto nižší třídy. Jestli jsem ze zadání pochopil, bude to takové univerzálnější auto, tím pádem minimálně nižší střední třída, spíše střední.delphin píše:Na tenhle účel budu za necelý rok potřebovat auto taky. Na tohle mi nižší střední připadá zbytečně velká, koukám po malém autě
Rychlost zabíjí!
pánové.. co myslíte nižší a střední třídou...
nižší střída - polo
nižší střední třída - golf
střední třída - passat
nižší střední třída - golf
střední třída - passat
Rychlost zabíjí!