Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
nebyl, černošky mě nezajímaj a co se týče toho "multikulturního" zbytku tak před ním jsem radši na celej tejden opustil město
Niko nadžanel ko kerdža
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Afroamerická rasa má samečky podstatně hezčí než samičky.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Však ono to může být tím. Třeba v porovnání s vyšším vývojovým stádiem, než je to naše, kde jsou naopak hezčí samičky, zatímco samečci jsou už moc femininní.
Ale po pravdě - moc na tu evoluci nevěřím. Jinak bychom se totiž v porovnání jednotlivých ras měli znovu zmenšovat, což s tím obrázkem evoluce nejde moc do kupy...
Ale po pravdě - moc na tu evoluci nevěřím. Jinak bychom se totiž v porovnání jednotlivých ras měli znovu zmenšovat, což s tím obrázkem evoluce nejde moc do kupy...
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Aha, žádnej obrázek už není...
Není to naopak? Jako s tím stádiem. Rozvinutá civilizace -> není potřeba taková ochrana samičky -> samičkám stačí šampónovej kokůtek. A IMHO co jsem tak zpozoroval tak rozdíly jsou všude, zatímco třeba ve Zlíně nebo Táboře jsou samičky , tak v Ostravě nebo Mostě povětšinou O rozdílech mezi černochy se nebavím, tam je to vůbec markantní, asi jako třeba mezi Norkama a BritkamaVolivovej volej píše:Však ono to může být tím. Třeba v porovnání s vyšším vývojovým stádiem, než je to naše, kde jsou naopak hezčí samičky, zatímco samečci jsou už moc femininní.
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Všechno je možné. Ostraváci jsou supr - tak trochu opičáci, mně se to líbí.
z toho článku jednoznačně vyplývá, že 90% obyvatel tohoto státu jsou rasisti ..... myslím, že až jednoho krásnýho dne dojde těm 90ti procentům trpělivost, má se ta cikánomilná menšina s cikány a ostatními nežádoucími na co těšit
btw: v Jihlavě maj asi taky dobrej oddíl
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalo ... cisty.html
btw: v Jihlavě maj asi taky dobrej oddíl
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalo ... cisty.html
Niko nadžanel ko kerdža