Politický koutek
Re: Politický koutek
Tomu bych věřil jen v případě, že by PČR dostala pouze obecné zadání - sejměte někoho významnějšího z ČSSD. Ale ani v tom případě nevěřím, že v okamžiku, kdy se objevilo konkrétní jméno, neběželi lidé a nežhavily se telefony pro OK zeshora.
Představa, že se taková akce po letech nicnedělání čistou shodou náhod spustila pár měsíců před volbami a pár týdnů poté, co na ODS praskl Bém s Janouškem, mi přijde stejně realistická jako víra v Aštara.
Představa, že se taková akce po letech nicnedělání čistou shodou náhod spustila pár měsíců před volbami a pár týdnů poté, co na ODS praskl Bém s Janouškem, mi přijde stejně realistická jako víra v Aštara.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
V ČR je pořád pár měsíců před volbama, jednou to jsou volby do poslanecké sněmovny, podruhé volby do senátu, potřetí volby do krajských zastupitelstvech, počtvrté volby do obecních zastupitelstvech, popáté to jsou prezidentské volby a tak furt dokola. Ty by mohl každý zločinec kdykoliv argumentovat, že ho chtějí zavřít z důvodu blížících se voleb.
Představa, že by PČR mohla dostávat nějaké tajné zadání od politiků, je úsměvná, tajné zadání může dostat jeden člověk a ne organizace čítající kolem 40 000 lidí. Politici dávají policii zadání vždy veřejně a to pomocí zákonů. Trestní řízení navíc policii ještě dozoruje státní zástupce.
Představa, že by PČR mohla dostávat nějaké tajné zadání od politiků, je úsměvná, tajné zadání může dostat jeden člověk a ne organizace čítající kolem 40 000 lidí. Politici dávají policii zadání vždy veřejně a to pomocí zákonů. Trestní řízení navíc policii ještě dozoruje státní zástupce.
předpokládám, že tohle nemůžeš myslet vážně ani ty ....ultima ratio píše: Představa, že by PČR mohla dostávat nějaké tajné zadání od politiků, je úsměvná, tajné zadání může dostat jeden člověk a ne organizace čítající kolem 40 000 lidí. Politici dávají policii zadání vždy veřejně a to pomocí zákonů. Trestní řízení navíc policii ještě dozoruje státní zástupce.
Niko nadžanel ko kerdža
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Uvažuji jako soudce. Policie je důležitý partner v trestním řízení.
Ty raději neuvažuj. Plácáš nesmysly.ultima ratio píše:Uvažuji jako soudce. Policie je důležitý partner v trestním řízení.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Rath už asi pochopil, že jde do tuhého a že jeho advokát není zrovna dobrý v trestním právu. Bohužel pro něj, Sokola už si najali jeho spolupachatelé.
http://www.novinky.cz/domaci/268171-rat ... l?ref=boxF
http://www.novinky.cz/domaci/268171-rat ... l?ref=boxF
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ExFun: i kdyby to tak bylo (jakože nevěřím tomu, že to bylo na objednávku), tak není nic špatného na tom, že ten, kdo si nedává pozor a do telefonu zcela bez rozpaků mluví o korupci a o tom, že ON je poslanec a tak na něj nemůžou, je zadržen, uvězněn a doufám, že bude i řádně odsouzen.
Ale co mám info, tak ten Dráth byla opravdu velká náhoda.
Pokud by u stejného zločinu chytli Kalouska nebo jiného profláknutého panáčka, tak také neřeknu ani popel.
Pokud by u stejného zločinu chytli Kalouska nebo jiného profláknutého panáčka, tak také neřeknu ani popel.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Já policii důvěřuji. A těžko mohlo být na objednávku něco, co rozjel policista, který mezitím od policie odešel.
http://www.novinky.cz/krimi/267679-rath ... ineho.html
http://www.novinky.cz/krimi/267679-rath ... ineho.html
Pozor. Já se Ratha vůbec nezastávám. Mně ten výsledek vůbec nevadí, ba naopak. Jen si nemyslím, že to je tak křišťálově čisté jak se to podává. Je tam příliš mnoho náhod a nestandardních kroků.řidičBOB píše:ExFun: i kdyby to tak bylo (jakože nevěřím tomu, že to bylo na objednávku), tak není nic špatného na tom, že ten, kdo si nedává pozor a do telefonu zcela bez rozpaků mluví o korupci a o tom, že ON je poslanec a tak na něj nemůžou, je zadržen, uvězněn a doufám, že bude i řádně odsouzen.
I pokud by Rath byl náhoda, tak nevěřím a nebudu věřit tomu, že okamžitě se to necheckovalo výš, jestli to proti němu rozjet nebo ho vynechat. Už jen to, že se začalo hned mluvit o nezadávání dat do centrálních databází. Historka o utajení je sice pěkná a zdánlivě logická, ale taky by znamenala, že je tady nějaká skupina policistů, která vědomě nedodržovala interní předpisy a pokyny, což je samo o sobě alarmující, protože v tomto případě to sice mohlo být "prospěšné", ale také to může být zneužito. PČR je represivní orgán, takže musí sekat latinu, nebo být potrestáni. Pokud tohle porušení nebude potrestáno, mají krytí... Spíš si ale myslím, že mnohem blíž pravdě, pokud by Rath byl náhoda, je, že v momentě, kdy zjistili co náhodou ulovili, se lidově řečeno posrali a začali žhavit linky výš. A právě kvůli tomu, že nevěděli, jestli dostanou OK, tak Ratha raději neuváděli, aby to pak nemuseli zametat.
Rath doplatil IMO na svoje velikášství, chamtivost a ego, kdy si myslel, že je neporazitelný a nekryl si záda zapojením opozice, jak to dělají ostatní. Pak byl snadný terč. Dobře mu tak.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek