BMW Divize
Re: BMW Divize
dík
až se to ten "Tvůj" úpravce naučí (myslím jako ty novější jednotky), tak ....
hartge.de přímo na webu sice ladění pro 330i (ani N52 ani N53) nemá, ale dyž oba s -pj- říkáte, že bych to měl u nich zkusit, tak asi to halt umí udělat....
až se to ten "Tvůj" úpravce naučí (myslím jako ty novější jednotky), tak ....
hartge.de přímo na webu sice ladění pro 330i (ani N52 ani N53) nemá, ale dyž oba s -pj- říkáte, že bych to měl u nich zkusit, tak asi to halt umí udělat....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Ty ses tam taky pohyboval? Já poznal jenom pjandu, páč je vysokej
EL_XEL píše:Ty ses tam taky pohyboval? Já poznal jenom pjandu, páč je vysokej
jjj pohyboval já byl ten malej vedle něho
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Když sem v zimě dával auto do servisu (z jiných důvodů), tak sem si přejímacímu technikovi postěžoval, že při delší jízdě v dešti/sračkách mi to brždění táhne na stranu...(sorry za link ke konkurenci) .... napřed to nekomantoval, pak říkal, že to bude konzultovat s dovozcem...
Když sem si po několikadenní opravě autí vyzvedával, tak mi technik říkal, že na brzdách dělali dost zásadní úpravy (speciální díly z mnichova + nové/jiné difuzory k předním brzdám) a že prý je to na garanci.... už vím proč...
A posílám ještě jednou poděkování do CarTecu, fčíl to v mokru/sračkách už na stranu netahá....
Když sem si po několikadenní opravě autí vyzvedával, tak mi technik říkal, že na brzdách dělali dost zásadní úpravy (speciální díly z mnichova + nové/jiné difuzory k předním brzdám) a že prý je to na garanci.... už vím proč...
A posílám ještě jednou poděkování do CarTecu, fčíl to v mokru/sračkách už na stranu netahá....
uffff, to je (designový) hnus , velebnosti.... zvláště z profilu a odzadu.... nový 5er a nový 3er v kombi = "same sausage, different lenght"
ešče, že sem stihnul e91, nejenom kvůli vzhledu a hlavně benzínovému R6 ale taky, že je to auto "rozumné" velikosti.... tohle už je fakt autobus...
ešče, že sem stihnul e91, nejenom kvůli vzhledu a hlavně benzínovému R6 ale taky, že je to auto "rozumné" velikosti.... tohle už je fakt autobus...
To snad jinak vypadat nemohlo, ne?
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
mohlo.... kdyby v dyzajnové proměně e91-> F31 platila podobnost e36T -> e46T, tak...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ale ved za tych 5 litrov naskoku objemu to stalo, no nie ?!
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...