Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
tak i třetí den posobě mám za sebou zprudka dokopca, místo prdele mám tatarák, haxny sa ně podlamujů ale fajne to bylo.... ref požár lesa na Starých Hamrech - způsobený lesníkama - dyž sem neska jel dolů z masivu radhošča, tak v kněhyňach sem tež narazil na čerstvů paseku s asi sedmima doutnajícíma ohňama po pálení haluzí a .... nikde nikdo!, větr jaxfiňa.... a ten bordel, co po sobě nechali na tom, co před průjezdem lakatoša byla obstojná lesní cesta.... kurwy zelené
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
sjezdovku radhošťskou jsi vyjel? škoda, že v tom lese pod ní jsou napadané stromy, takže to nejde vyjet celé. jel jsem to ve středu a dolů jsem pak jel od sochy radegasta ke skaličce a tam zase bylo docela dost sněhu, takže jsem tlačil dolů zkopce někdy bysme mohli vyjet spolu..
Pravda vyděsí
v pátek sem jel sjezdovku dolů, pod ní doleva alesníma cestama (taky tam sou padlý stromy) dolů na Bečvy
(ale jinak se mi za těch asi 25let, co jezdím na bajku, podařilo celou sjezdovku vyjet bez šlápnutí na zem/zastavení enem raz.... skoro vždycky mi dojde v tom posledním zlomu vedle lyžařské chaty....)
neska sem si tež užil tlačení bajku sněhem u "mořského oka" pod pustevnama
jo, můžem vyrazit...
(ale jinak se mi za těch asi 25let, co jezdím na bajku, podařilo celou sjezdovku vyjet bez šlápnutí na zem/zastavení enem raz.... skoro vždycky mi dojde v tom posledním zlomu vedle lyžařské chaty....)
neska sem si tež užil tlačení bajku sněhem u "mořského oka" pod pustevnama
jo, můžem vyrazit...
Nepouziva tady nekdo nejakej camelbak? Uz mam asi vybrany, ale jen pro zajimavost zda nema nekdo dobre zkusenosti s nejakym do 1,5k
@Vroom: první krok proveden - Koyotím sprejem na brzdy odmaštěno vše (kotouče, třmeny, destičky).... zítra/v pátek vyzkušam, dyžtak bude následovat krok 2: organiky, popř. krok 3 - jiné kotouče, přesně kruhové (jako má šimano, ne tenhle avidí paskvilotvar)
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Chlastat pivo se má z pulitru a ne z hadičky. Musíš správně naplánovat trasu, aby vedla kolem hospod.Vrooom píše:Nepouziva tady nekdo nejakej camelbak? Uz mam asi vybrany, ale jen pro zajimavost zda nema nekdo dobre zkusenosti s nejakym do 1,5k
tak z nešního odpoledne mám čtyři pozitivní zážitky:
a) utek sem dřív z práce
b) byl sem na bajku a fajně sem se unavil
c) na Evil's Mill sem si zajezdil na sněhu aji do něj šlápnul....
d) v rezervaci se zákazem vstupu sem tlačíc bajka lesem chvilku nedával pozor a zpoza buku na ňa jukli dva zelení, čekal sem pruzení a ono ehle nic.... a ještě mě pěkně pozdravili....
a) utek sem dřív z práce
b) byl sem na bajku a fajně sem se unavil
c) na Evil's Mill sem si zajezdil na sněhu aji do něj šlápnul....
d) v rezervaci se zákazem vstupu sem tlačíc bajka lesem chvilku nedával pozor a zpoza buku na ňa jukli dva zelení, čekal sem pruzení a ono ehle nic.... a ještě mě pěkně pozdravili....
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No bodejď by ne, ti jsou rádi, že nejedeš na motorce nebo na čtyřkolce.
Ty seš ženská? (aneb lidi kurva nepoužívejte přechodníky, když to neumíte! )pavproch píše: d) v rezervaci se zákazem vstupu sem tlačíc bajka lesem
já to neuměl ani ve škole: když sem byl asi v sedmé třídě požádán abych vytvořil přechodník přítomný od "přijít", vyhrkl sem "příjice" a bylo po výuce teho češtyna...