VW Golf GTI
Re: VW Golf GTI
Na mokru hrabe i 200k, 240k i 300k Doufam, ze brzo zkusim, jak mi bude hrabat 350k, mozna i vice k:)
Jinak, jaky diferak budete davat? Ja mam DSG a jediny dostupny je zda se Quaife z UK.
Jinak, jaky diferak budete davat? Ja mam DSG a jediny dostupny je zda se Quaife z UK.
- hothatchshop.cz
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
Dáváme Wavetrac, ten by měl bejt o trochu lepší jak Quaife. Ale na DSG je zatim jen Quaife, no
E85
...alias BHudak na AR
...alias BHudak na AR
Problém je v tom, že mně se ten mechanismus nějak ochodil a ted se to i prázdné samovolně otevírá, nehledě na to vrzani.swenak píše:Byl jsem na tom stejně. Řešení je jednoduché. Dát brýle do pytlíku z látky, nebo tak něco Stojí 15,-Kč, nebo někde i zdarma (mám jich doma asi 10).
Myslím, že se to dá i koupit, měl jsem to i rozebrané, není to nic složité.
hothatchshop.cz píše:Dáváme Wavetrac, ten by měl bejt o trochu lepší jak Quaife. Ale na DSG je zatim jen Quaife, no
V čem je lepší? Docela by mně to zajímalo, ač já nemám jinou možnost
- hothatchshop.cz
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
Zabírá už od nižších rychlostí, rychlejší reakce a přitom víc uživatelsky přivětivější. Tady to týpek rozebral celkem pěkně, kdy přešel z Q na W:
http://www.vxronline.co.uk/forum/showth ... v-wavetrac
http://www.vxronline.co.uk/forum/showth ... v-wavetrac
E85
...alias BHudak na AR
...alias BHudak na AR
Zanedlouho pojedu na první servisní prohlídku (výměna oleje atp. included), nějaké tipy na co se u GTI zaměřit (kromě toho zasraného pouzdra na brýle )
nesu zakládat nové vlákno....
neska sem si u konkurence s chutí přečetl retro test golfu R32 a úplně sem se zasnil, následně nasrál a pak rozplakal.... dobře už bylo.... chjo, ať už de celý to bruselský panoptikum do <!>
neska sem si u konkurence s chutí přečetl retro test golfu R32 a úplně sem se zasnil, následně nasrál a pak rozplakal.... dobře už bylo.... chjo, ať už de celý to bruselský panoptikum do <!>
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Kdyby v šestkovém golfu byla možnost jít do VR6, tak jsem o něm vážněji uvažoval, takhle jsem celkem spokojený s GTI. Ne, že by R bylo špatné auto, jenom ten cenový rozdíl IMHO neodpovídá.