V tom případě nechápu to troubení...řidičBOB píše:a jelikož zrovna na této straně by se mi hodil nový xenon, tak věř, že mi to umí také akcelerovat
Onboard videa
Re: Onboard videa
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Troubení = splnění povinnosti - odvrácení dopravní nehody
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Taky si myslím, že by dobrzdil, nicméně taková blikající šipka by opravdu neuškodila. A kolik by to dalo práce? 5 minut a to jsem ještě velkorysý... Takto by člověk musí zbytečně prudce na brzdy, jako debil...EL_XEL píše:Ty, kteří nakonfigurují ty zelené šipky takhle, bych nakopal do prdele. Ten borec v oktávce by to IMHO nedobrzdil.řidičBOB píše:Red Light Camera
Rychlost zabíjí!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
souhlasím, že tyhle šipky jsou ve svém nastavení debilní. Je ale jisté, že jet za ním hlídka, tak ho bude dojebávat za "červenou" - už jsem toho byl párkrát svědkem...i na vlastní kůži.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
No já bych se o tom, jestli to dobrzdí, i hádal. Je tam asi sekunda a půl až dvě sekundy mezi tím, kdy to zhasne a kdy on projede. Nějaká doba na reakci a pak by to musel vyloženě zašlápnout a i tak si myslím, že by to před čárou nedal. Ale nepočítal jsem to
V Zubří je pro protijedoucí strašný problém uhnout na stranu, abyste nemuseli pravými koly vymetat trávu
Rychlost zabíjí!
Líbí se mi, jak je to v Německu. Tam je na takovéhle křižovatce zelená šipka doprava nakreslená zeleně. Tzn., že řidič tam může jet, ale musí dát přednost vozidlů, které mají zelenou rozsvícenou. Je to super nápad a super systém.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
některé věci mi přijdou už kapku přes...
...tenhle si taky pomohl...projet červenou jenom proto, aby si to na dalších světlech stejně vystál..to mi hlava moc nebere
...tenhle si taky pomohl...projet červenou jenom proto, aby si to na dalších světlech stejně vystál..to mi hlava moc nebere
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
cyklovsi uz zas vylejzaj
a takova klasicka porce debilu
a takova klasicka porce debilu
ISeeDumbPeople www.youtube.com/playlist?list=PL06814645B6F60D58