iphonevasco píše:Tak co bys doporučil, Moucho? No jen to řekni! A pěkně nahlas!
Telefonologie
Re: Telefonologie
SSS - vdechne tě do života
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Ta zabudovaná Ovi navigace (nebo jak se to jmenuje) není dobrá? Ne že bych měl problém si sehnat ( ) nějakou jinou, ale myslel jsem že mezi off-line je právě dobrá.Moucha píše:N8 ani zadarmo cokoliv s androidem a jen wifi bude lepší, nehledě na to, že pro nokii neni žádnej pořádnej navi soft
Android nepadá v úvahu, beztak nevím o žádném přístroji s ním a zároveň opravdu dobrým foťákem. Kromě N8 přemýšlím ještě o SonyEricssonu Vivaz nebo o jeho nástupci...
iPhone ne-e.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
nejlepší je si to omakat a vyzkoušet, mě ovi mapps několikrát zahnala stejně jako sygic a podobný takže to jsem zvrhl na navigaci už dávno. Když někam jedu existuje pro mne jen TomTom, ale už jen výjmečně, protože to už všude v EU znám
SSS - vdechne tě do života
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k požadavkům nic smysluplnějšího než N8 opravdu neexistuje. Navigaci zadarmo nikdo jiný nezajistí a ten foťák (jsa hlavním předmětem marketingové kampaně kol tohoto telefonu) dává nafrak i levným kompaktům. Takže jo.beaumont píše:Má někdo zkušenosti s Nokií N8? Uvažuji o ní jako o budoucím founu, byť to ještě není aktuální. Předesílám, že mi jde nejvíc ze všeho o foťák a GPS a že nemám a nebudu mít datový paušál, čili nic s Androidem pro mě nemá smysl.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Neroste ti už na hřbetě vlna?Moucha píše:iphonevasco píše:Tak co bys doporučil, Moucho? No jen to řekni! A pěkně nahlas!
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pokud foťák, tak je to volba dobrá... Jinak se to SW sračka stejně, jako všechny "chytré" Nokie již řadu let. Na můj vkus jsem s ní ale vydržel docela dlouho.beaumont píše:Má někdo zkušenosti s Nokií N8? Uvažuji o ní jako o budoucím founu, byť to ještě není aktuální. Předesílám, že mi jde nejvíc ze všeho o foťák a GPS a že nemám a nebudu mít datový paušál, čili nic s Androidem pro mě nemá smysl.
Ono bez dat dnes nemá smysl ani ta N8.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Kupodivu i s ním jsem to vydržel docela dlouho, i když jsem slyšel samé stížnosti, že mne není v tlf slyšet a hovor se neudržel déle než 4-5 minut. Takže problém se signálem asi byl a je, pokud člověk nepoužívá nějakou šprcku.Moucha píše:iphone
Nejvíc mne ale sralo, že pro novej IOS nebyl rozumný JB a já se nespokojil s programy, o kterých se Steve domnívá, že uživatelům musí stačit.
Takže za mne ano - je to určitě dobrý stroj, se kterým lze i pracovat, ale bez JB je to jenom taková hračička pro děcka
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time