Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření

Když se chcete ponořit do nitra...
Zamčeno
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ

Příspěvek od AntiRadary.cz »

řidičBOB píše:Poslyšte, Vy kdyby jste nebyl do nebe volající tupoun, tak jedním klikem zjistíte, že mé jméno je bulharského/slovanského původu a nikoliv z CCCP.
Vaše jméno je slovanského původu a bulharské kořeny jsou jenom jednou z hypotéz. Další hypotéza mluví o původu z Kyjevské Rusi, což je kolébka CCCP! Určitě je více nositelů tohoto jména v Rusku a státech SNS než v Bulharsku. Mohu přivést odkaz na Wikipedii, který to dokazuje.
řidičBOB píše:Proč je STiR na druhém místě, když je kromě GPS, kterou neobsahuje, identický s pluskem? Co to zase zkoušíte za ojeb, Vy podvodníku?
Jednak jsem napsal, že je to komplexní hodnocení, kde hraje roli i přítomnost nebo nepřítomnost GPS a jednak to tvrdí i váš kamarád a vždy o tom přesvědčoval i mě: http://www.antiradary-forum.com/viewtopic.php?t=1313 . Ovšem o tom, že občas máte problém pochopit psaný text jsem se již několikrát ujistil a taky váš kamarád mění svá hodnocení detektorů, jak se mu to zrovna hodí do krámu.
Samozřejmě, hlavní je zdůvodnit přemrštěné ceny a zákazníka poplést natolik, že je nakonec ochoten je zaplatit. Internet snese všechno a na webu není vidět, jestli se autor při psaní červenal nebo ne. :D
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:Vaše jméno je slovanského původu a bulharské kořeny jsou jenom jednou z hypotéz. Další hypotéza mluví o původu z Kyjevské Rusi, což je kolébka CCCP! Určitě je více nositelů tohoto jména v Rusku a státech SNS než v Bulharsku. Mohu přivést odkaz na Wikipedii, který to dokazuje.
Sice nechápu, proč tady rozebíráme mé jméno, které jsem si já nevybral...na rozdíl od Vás, který jste šel do CCCP studovat zcela dobrovolně.
Antiradary.cz píše:Samozřejmě, hlavní je zdůvodnit přemrštěné ceny a zákazníka poplést natolik, že je nakonec ochoten je zaplatit. Internet snese všechno a na webu není vidět, jestli se autor při psaní červenal nebo ne. :D
A Vy se nečervenáte, když jako zhrzený odběratel, se musíte nyní, po cca 15ti zařadit mezi šedé dovozce a když lžete svým zákazníkům? Nebo jste se červenal v minulosti, když jste CZ verze ve velkém prodával svým zákazníkům, kteří byli ochotni zaplatit??
Chápu, že nyní, když nemáte jinou možnost, tak je nejlepší si vylévat svůj mindráček z vlastní tuposti na konkurenci tím, že vše je vlastně podvod a že všechny produkty jsou špatné. Prodával jste je vlastně jenom proto, že jste k tomu byl nucen, že?! =)) =)) =))
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne čtv 26 dub 10:28, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

První pípne rx65i, řekne "Ke Aj Bend" a pak zanikne v pípání STiR....

kompakt
Autoškolák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kompakt »

AntiRadary.cz
Jo ta anténní technika v Lidické je moje firma. Myslím, že jsme spolu bojovali asi před 13-15 roky, když jsem vozil ty Unideny. Vy jste byl Cyberdyne neníliž pravda? :D
Teď jsem ale už trochu mimo mísu, dělám nemovitosti, to je hned vedle :) i když mikrovlny mám furt v hlavě, 20 let v mikrovlnné technice se nedá vymazat...
Samej dýzl: 330XDA, 123D a 320D
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše:...na rozdíl od Vás, který jste šel do CCCP studovat zcela dobrovolně.
řidičBOB píše:Váš soukromý život mne opravdu nezajímá a je mi, stejně jako Vy osobně, zcela u prdele.
Jako obvykle si vůbec neodporujete. :D
Škola, kterou jsem studoval, byla jedná ze 2 takových ve světe, takže moc možností jsem opravdu neměl, pokud jsem chtěl studovat to, co mě bavilo. Kdybych měl za sebou vlivné rodiče a příbuzné, tak bych šel studovat na západní školu, jako někteří dnešní politici s komunistickou minulostí.
řidičBOB píše:A Vy se nečervenáte, ... když jste CZ verze ve velkém prodával svým zákazníkům, kteří byli ochotni zaplatit??
Ano, červenám, že jsem je, na základě nepravdivých informací od dodavatele, krmil podobnými legendami o speciálních CZ verzích, které skončili s érou Cyberdyne!

Tyhle kecy mě už nebaví a nebudu dále na podobné OT netýkající se antiradarů reagovat. Zjevně nejste úplně adekvátní a vůbec se už nedivím, že vás postupně vyhodili ze všech slušných fór. Tady to bude taky jenom otázka času, až se chytnete s někým z vedení fóra a dostanete BAN za své arogantní a hulvátské chování.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

kompakt: Nebojovali, spolupracovali. Kolem roku 1997 jsem od Vás bral Unideny než jsem přešel na BELy. Pár LRD 6199 SWS a LRD 6399 SWS možná ještě někde mám. ;)

řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:Ano, červenám, že jsem je, na základě nepravdivých informací od dodavatele, krmil podobnými legendami o speciálních CZ verzích, které skončili s érou Cyberdyne!
Tomuhle přece sám nevěříte!
A když už jsme si u toho odporování, tak jste to právě VY, který všude vykládal, jak všechny detektory nejprve důkladně testujatd. Takže když jste se, podle Vašich slov, nechal léta oblbovat od dodavatele, tak buď:
1) jste lhal, že detektory testujete, zda jsou pro ČR vhodné - přece rozsahy a pásma byly vždy pro všechny detektory dostupné na webech jednotlivých zahraničních prodejců
2) tato situace Vám velmi vyhovoval, protože marže byla slušná a prachy nesmrděly.
AntiRadary.cz píše:Tyhle kecy mě už nebaví a nebudu dále na podobné OT netýkající se antiradarů reagovat. Zjevně nejste úplně adekvátní a vůbec se už nedivím, že vás postupně vyhodili ze všech slušných fór. Tady to bude taky jenom otázka času, až se chytnete s někým z vedení fóra a dostanete BAN za své arogantní a hulvátské chování.
HUSO KECÁŠ!
Co se týče onoho "nezávislého" fóra, které ovládáte a máte z něj v podstatě Eshop, tak mé útoky na Vaší osobu byly zcela cílené a vulgarizmy zcela účelové. Nevím, čím jste zblbnul toho cucáka Zibbyho, který Vám držel basu a je mi to jedno. To, co jsem chtěl udělat, to jsem udělal a udělal jsem to dobře. Vaše fórum je zdechlé a diskutujete na něm Vy, ragamix a chudák moderátor. Na novém fóru je od založení přes 50 nových členů a fórum žije - a světe div se, bez Vašeho Eshopu a neodolatelných nabídek výprodejů posledních kusů :))
Co se týče garáže, tak můj odchod byl zcela plánovaný a nejdříve jsem slušně požádal adminy o deaktivaci mého nicku, kde mi bylo sděleno, že to nejde. Tak jsem zvolil jinou formu, o které jsem dopředu věděl, že bude úspěšná - jednoduše jsem napsal Lutonskému, že je buzerant. A najednou jsem byl z kola ven. Myslím, že jsou zde uživatelé, kteří tam dělali moderátory a mohou to potvrdit. ;)
A závěrem bych Vás chtěl ubezpečit, že Vaše obavy o tom, že budu nějakým způsobem urážet vedení tohoto fóra jsou falešné a hloupé. Je to pouhé strašení Vašimi bludy s cílem mne nějak diskreditovat. S těmito lidmi se osobně znám (takže ani zde se neschovávám za internetovou identitu) a myslím, že velmi dobře vědí, co ode mne mohou očekávat.
Jinak přeji vše dobré!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

opět mne Stinger Computer nepřesvědčil o své extrémní citlivosti...spíš naopak...za todle chtít 50 000,- je podvod století a každý blbý, kdo na to skočí 8-x

No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

taxem neska zistil, že sem tady v poslední době kecal... nemám STiR+, mám jen STiR (čili bez GPS, bo páč něco jako velký brother mi do auta nesmí....)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše:1) jste lhal, že detektory testujete, zda jsou pro ČR vhodné - přece rozsahy a pásma byly vždy pro všechny detektory dostupné na webech jednotlivých zahraničních prodejců
2) tato situace Vám velmi vyhovoval, protože marže byla slušná a prachy nesmrděly.
Testoval jsem verze, které jsem prodával, t.j. tzv. CZ a ty fungovaly. Tato situace mi vyhovovala, marže byla slušná a neměl jsem důvod pochybovat o svém dodavateli a ověřovat si informace o jiných verzích. To jsem udělal až počátkem roku 2012, když jsem zjistil, že taktika, s pomocí které se snaží zdiskreditovat Stinger (rozšiřování fám o špatné funkčnosti a různých problémech, dumpingová cena na některém ze svých spřízněných eshopu, "objektivní" pseudorecenze je na vlastních recenzních stránkách) je náramně podobná taktice, kterou se snažil vyštípat z trhu konkurenční značky (Valentine ONE, Laser Interceptor) a začal jsem pochybovat o pravdivosti i ostatních jeho tvrzeních.
řidičBOB píše:... jednoduše jsem napsal Lutonskému, že je buzerant.
Chudák Pjanda, má se na co těšit ...
pavproch píše:taxem neska zistil, že sem tady v poslední době kecal... nemám STiR+, mám jen STiR (čili bez GPS, bo páč něco jako velký brother mi do auta nesmí....)
Tak to jste podle Boba taky lhář a určitě jste tím něco sledoval. :D

Zamčeno