Cool texty
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Re: Cool texty
Revoluční generace... Snad by mě ani nenapadlo se nad tím zamýšlet z tohohle hlediska, ale je pravda, že se toho za tu krátko periódu změnilo tolik a my měli to štěstí v tom vyrůst... taky jsem rád.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Krasny a vystizny retro pohlad aj do mojho kratkeho zivota. Zaujimave kolko sa naslo spolocnych bodov
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
přesně tak to bylo ...... já jsem sice tak asi o 2 pětiletky starší, nicméně všechny ty věci mám v živý paměti a devadesátky byly zkrátka zatraceně cool
Niko nadžanel ko kerdža
asi sem už halt starej zapšklej dědek.... ten text, to je španělsky, že temu nerozumím ani slovo?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ty vole ještě hermelín, no to mě poser. Za broskev v mase by měl být trest smrti. A nejlepší je, když si nějakou tuhle sračku, většinou kuře s broskví, dá někdo v hospodě a ještě v tej sladkoslanej štávě namáčí hranolky
"Činnost policejních Passatů lze kvalifikovat jako inverzní masturbaci - na přehledných a bezpečných úsecích mnohdy dochází k zajímavému jevu, kdy čůrák honí člověka."