odhazovat hlína?drugster píše:Nebud smutny. I s lopatou se da neco delat
Czechring - jarní poježdění
Re: Czechring - jarní poježdění
s těma mojima brzdama (které nebrzdí) mě ještě napadlo: jaký vliv na slábnutí účinku může mít stará brzdová kapalina?
Když to auto bylo nové a vezl jsem to na první servis, tak jsem jim říkal, že se mi zdá, že to nějak málo brzdí.. no přesvědčili mě, že to brzdí dobře, že prý se mi to jen zdá
Když to auto bylo nové a vezl jsem to na první servis, tak jsem jim říkal, že se mi zdá, že to nějak málo brzdí.. no přesvědčili mě, že to brzdí dobře, že prý se mi to jen zdá
Naposledy upravil(a) Brus dne stř 25 dub 09:53, celkem upraveno 1 x.
Pravda vyděsí
to jo, ale jestli to opravdu udělá citelný rozdíl. já to nechám vyměnit, spíš mě zajímá, jestli od toho mám čekat zázraky nebo ne. ta kapalina bude hodně stará
Pravda vyděsí
to samo hraje roli, ale projevuje se to spise propadanim pedalu. brzdovka je hygroskopicka, s rostoucim vekem se v ni zvysuje obsah vody. pri intenzivnim brzdeni se kapalina zahriva, voda se meni v paru, vznikaji bubliny a ty, jak znamo, jsou na rozdil od kapaliny docela dobre stlacitelne.
pokud ji tam mas uz nekolik let, mas dve moznosti. bud nechej zmerit bod varu kapaliny nebo ji vymen. hlasuju za variantu B
pokud ji tam mas uz nekolik let, mas dve moznosti. bud nechej zmerit bod varu kapaliny nebo ji vymen. hlasuju za variantu B
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Me se povedlo na podzimnim srazu na CR skoro dodelat brzdovku
Podle mych zkusenosti zacne u brzd vyraznejsi fading (a samozrejme driv, nez normalne) a postupne se to bude zhorsovat.
Rozhodne ji vymen.
Podle mych zkusenosti zacne u brzd vyraznejsi fading (a samozrejme driv, nez normalne) a postupne se to bude zhorsovat.
Rozhodne ji vymen.
jj rozhodně se to vyplatí
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
IMHO brzdovka musí nejpozději po třech letech z auta....
btw, brusi, asi si budu muset Tvůj nový atavar dát mezi nezobrazované položky (God bless AdsFilter), nebo by se mi mohlo stát, že mi při pohledu na něj klepne pepka..
btw, brusi, asi si budu muset Tvůj nový atavar dát mezi nezobrazované položky (God bless AdsFilter), nebo by se mi mohlo stát, že mi při pohledu na něj klepne pepka..
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
příští týden to nechám vyměnit. pak poreferuju jestli jsem poznal změnu.
mně je z toho obrázku taky trošku nevolno
mně je z toho obrázku taky trošku nevolno
Pravda vyděsí
Tývole, on tam má toho čůráka!