O jakou slevu si mám říct?
Re: O jakou slevu si mám říct?
Zkusím tedy navrhnout 15% a budu počítat že těch 12 je snad reálné, pak bych se chtěl zeptat u některých modelů jsou výbavové balíčky za 0 korun. Je mi jasné, že se mi je bude prodejce snažit nabídnout místo slevy, předpokládám že tyto balíčky přidává zdarma již výrobce, měl bych za této situace požadovat výbavu i slevu?
zkus to jinak: napřed si s prodejcem nakonfiguruj celý auto do posledního šroubku, tím bude daná "ceníková" cena a pak začni vyjednávat.... u "čerstvých" modelů (1er F20, nová A3) ale imho neukecáš víc než 8% ....a to kdo ví jestli...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jak pise pavproch, nejdriv musis mit jasnou konfiguraci, nechat si udelat nabidku a pak muzes zacit vyjednavat. Balicky za 0 - predpokladam ze myslis akci JOY (Advanatage Paket Plus) na 116i/d. Vetsinou to je tak, ze o cenu balicku se deli dovozce a dealer, tj sleva jde z jejich marze. Takze minimalne polovinu ceny balicku si pripocitej jako slevu. A kdyz vezmu v uvahu, ze celkova marze na aute je cca 30%, tak je jasny, ze nemuzes cekat zazraky...25-30% je na levny premiovy auto do vyroby nesmysl, realitu bych videl kolem 10%.rc.martin píše:Zkusím tedy navrhnout 15% a budu počítat že těch 12 je snad reálné, pak bych se chtěl zeptat u některých modelů jsou výbavové balíčky za 0 korun. Je mi jasné, že se mi je bude prodejce snažit nabídnout místo slevy, předpokládám že tyto balíčky přidává zdarma již výrobce, měl bych za této situace požadovat výbavu i slevu?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
A jeste jedna vec, urcite bych doporucil oslovit dealera s co nejmensim salonem a nejvetsim poctem skladovek v nabidce...rc.martin píše:Zkusím tedy navrhnout 15% a budu počítat že těch 12 je snad reálné, pak bych se chtěl zeptat u některých modelů jsou výbavové balíčky za 0 korun. Je mi jasné, že se mi je bude prodejce snažit nabídnout místo slevy, předpokládám že tyto balíčky přidává zdarma již výrobce, měl bych za této situace požadovat výbavu i slevu?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Audi A3 Sportback je teraz na slovensku od 16.000 EUR s rozsirenou vybavou - to je cena aka sa uz opakovat nebude. Cena plati normlane aj na objednavky do vyroby.
Novy Sportback zatial predstaveny nebol a co sa tyka dizajnu novej A3, laici ho hodnotia ako "takmer taky isty", tak toho by som sa nebal.
Inak je 20-25% nerealne, u A3 je to preto lebo je to posledny rok vyroby... u Q3 sa k 500.000 Kc nedostanes v ziadnom pripade.
Novy Sportback zatial predstaveny nebol a co sa tyka dizajnu novej A3, laici ho hodnotia ako "takmer taky isty", tak toho by som sa nebal.
Inak je 20-25% nerealne, u A3 je to preto lebo je to posledny rok vyroby... u Q3 sa k 500.000 Kc nedostanes v ziadnom pripade.
Q3 bude problém dostat pod mega, netožpak pod půl....
Q3 pod milion bude holatko a A3 je prevlecena oktavka. Takze ja bych s rozpoctem 500tkc volil spis focuse, golfa a nebo tu A3...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Nedavno som jazdil A3 SB a Octaviu a musim povedat ze rozdiel je citelny
A teraz sa ta A3 navyse predava defakto za cenu Octavie.
A teraz sa ta A3 navyse predava defakto za cenu Octavie.
taktéž sem byl z pocitu z jízdy s A3 SB (stávající, dosluhující model) velmi pozitivně překvapen, a to byla jenom pitomá 1.2TFSI předohrab..... bohužel ale A3 neprošla, no....
Tak jsem si prošel asi všechny dostupné modely a nejvíc mi do oka padlo toto bmw http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list výbava mi stačí (časem jedině dokoupit litá kola) co si o tom myslíte?