Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření

Když se chcete ponořit do nitra...
Zamčeno
PaTaK
Pan Řidič

Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ

Příspěvek od PaTaK »

kompakt píše:pavproch: V IT zabaví auto i když bude vypnutý? Tak to si zjistím...
Ale já jsem furt ve stresu, sem zvyklý :D tak to ňák přežiju

Patak: A proč ne v Chorvatsku??? I když tam moc nejezdím, tak je mi to fuk, ale jde mi o princip, jsem hloubavý typ :)
Protože tam mají jen lasery a i kdyby jsi měl rušičku, tak ti tam často ukážou na radaru rychlost jinýho auta. Na dálnici mají 3er/C-klasse/Superby s něčím jako Polcam/Gesig.
kompakt
Autoškolák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kompakt »

řidič BOB: dík za Chorvatsko

řidič BOB napsal: Dneska se také může stát (a také se to už stalo), že přijde zásilka a detektory nejsou použitelné - buď kontinuální FP nebo hrozně prašivé detekce.

To je v háji, už i v tý Číně to bastlej jak jen to jde :D kam to spěje...
Samej dýzl: 330XDA, 123D a 320D
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

řidičBOB píše:
ragamix píše:je to novy typ anteny (aj ked stale horn antena a neviem ci bola medzicasom modifikovana) a nemyslim ze sa da povedat ze je spolahlivejsia ako antena stingeru (ked uz teda berieme ako argument roky skusenosti alebo ako to nazvat) pretoze so stinger spectrum analyzer (antena) je na svete dlhsie ako M3 antena od beltronicsu..
To může být pravda, ale o tom já nemluvím. Mluvím o tom, že ta anténa má, podle Vašich slov zcela odlišný HW i SW a tak je v podstatě nová. Všichni si pamatujeme, jak se sypaly detektory od CD - záleželo to od dodávky k dodávce. Čili mluvím o tom, že nejsou žádné zkušenosti se Stingery, které mají modifikaci pro CZ/SK.
s modifikovanymi antenami je menej skusenosti to je pravda ale pokial ide o spolahlivost je to stale len SA aj ked upraveny. rovnako tak mozeme povedat ze kazdy novy detektor s novou/upravenou antenou neni spolahlivy lebo s nim nenisu skusenosti. okrem toho pripadne problems riesi zaruka
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
Alias
Adept autoškoly

Příspěvek od Alias »

AntiRadary.cz píše:Jsem rád, že teď mohu naplno říct, co jsem předtím nemohl nebo nevěděl a pořád nalézám nová fakta, o kterých jsem předtím nevěděl!
Nebo spíše tušil či skutečně věděl, ale nechtěl vědět či spíše si přiznat, protože se mi to nehodilo.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

pavproch píše:kompakt: jen tak naokraj (taky mám pevnou sadu) - v SK a AUT budeš porušovat předpisy, pokud si ho za jízdy necháš zapnutý, v ITA ti dokonce kvůli zabudovaném AR mohou i zabavit auto (i když bude vypnutý!)

taky jezdím SK, AUT, D, ITA, FR (se zapnutým) a žiju z toho ve stresu.... :D
jezdím prakticky do stejných krajin a ve stresu nežiji. NIKDY jsem neměl kontrolu, která by mi detailně prohlížela auto a neznám NIKOHO, kterému by někde v cizině byla odhalena/zabavena skrytá instalace.
Vím ale o tom, že existují manuály (konkrétně jsem to viděl v D) pro policisty, kde jsou vyfoceny jednotlivé detektory/rušičky nebo jejich součásti v detailech a je u nich nápis "DAS IST ILLEGAL" Na obrázcích je i Stinger - jak Card, tak DSI, vč. Stinger laser...a samozřejmě všechny známé detektory - pevné i přenosky/rušičky.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
kompakt
Autoškolák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kompakt »

No ale vždyť jsou Stinger - jak Card, tak DSI, vč. Stinger laser homologované v EU??? Někde to tu bylo psáno :D
Samej dýzl: 330XDA, 123D a 320D
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

kompakt píše:No ale vždyť jsou Stinger - jak Card, tak DSI, vč. Stinger laser homologované v EU??? Někde to tu bylo psáno :D
pisal som to ja..je to tak. ale tam kde je zakazane pouzivat antiradary musis software pri pripadnej kontorole zmazat. ak ho nezmazes mas problem. ak ano uz to nie je antiradar :) v tom je cely trik. vyzaduje sa teda mala interkacia od uzivatela
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ragamix píše:s modifikovanymi antenami je menej skusenosti to je pravda ale pokial ide o spolahlivost je to stale len SA aj ked upraveny. rovnako tak mozeme povedat ze kazdy novy detektor s novou/upravenou antenou neni spolahlivy lebo s nim nenisu skusenosti. okrem toho pripadne problems riesi zaruka
Ano - proto se (alespoň u Roberta) každá "novinka" velmi důkladně testuje v provozu a to několik měsíců. Třeba Qi45 se ladilo téměř rok a kdybych chtěl, tak mohu napostovat desítky videí s předprodukčníma verzema, o kterých výrobce tvrdil, že jsou funkční a nebyly.
Záruka je věc hezká, ale...je to hrozný vopruz. Většinou musejí auto rozebrat - buď introš nebo exteriér a chvíli to trvá. Pak také čím víc se dnešní auta rozebírají, tím víc v nich něco postupně praská, chrastí, atd. A to nemluvíme o (ne)šikovnosti mechaniků. Proto raději vždy volím prověřenou věc, i když je třeba dražší - a netýká se to pouze AR. Jsou to věci, které zpravidla nejsou na rok nebo dva.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

kompakt píše:No ale vždyť jsou Stinger - jak Card, tak DSI, vč. Stinger laser homologované v EU??? Někde to tu bylo psáno :D
Ano, psáno to je. Vypadá to hezky, někdo se na to třebas chytne. Ale německej policajt, který má v brožurce fotku v detailu a u toho nápis, že je to nelegální - ten asi homologaci zkoumat nebude. V zahraničí je policajt pomalu víc než Bůh a Ty s tím na silnici nic nesvedeš. Jejich vůli se MUSÍŠ podrobit a pak si můžeš stěžovat. Byl jsem v D i u soudu, takže i v tomto ohledu mám své zkušenosti. Neumět v tom chodit, tak mne snad zavřou!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

ved jasne testovanie je dolezite a moze trvat celkom dlho hlavne ked sa stale objavuju problemy. aj stinger sme testovali dlhe mesiace pred uvedenim do predaja a sam som dlho jazdil s DSI aj pluskom naraz.
Zamčeno