Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření
Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ
ze vas to este bavi
Nestojím v téhle bitvě ani na jedné straně, ale to video už je trochu moc si myslím
mna uz nie ale zas ked niekto stale utoci branit sa musim.. ale skusme to teda - ja nebudem pisat nic negativne bezdovodne a som zvedavy do kedy to bobo & company vydrzi.mager píše:ze vas to este bavi
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já neútočím...Vy sem podstrkujete falešná videa...já to pouze komentuji. Jak mám já a zdejší uživatelé vědět, že nejsou všechna videa Vaší dvojky podobného zrna?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
dobre svoje si si povedal aj ked ja nesuhlasim ale dam ti este jednu sancu ked uz mame tak pekny vecer
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
tady máte ten slavnej dálniční provoz 9500ix!
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne úte 24 dub 19:43, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- kompakt
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
AntiRadary.cz napsal: Tak samozřejmě, STi-R+ je špička, ale také záleží, kolik peněz chce gas do antiradaru investovat, protože není moc fér srovnávat přenosný antiradar za 10.000 s pevnou sadou za skoro 40.000 Kč.
Myslíte tedy, že STI-R+ bude lepší než ten Stinger Card?
Jinak jsem to tady přes víkend celé pročetl a i jinde a jsem z rozhodování fakt divokej
Vlastně vůbec nic nevím, jen, že někdo už neprodává něčí produkty, ale jiné a že zuří válka mezi těmi dvěma - to je tedy celý výsledek mého pátrání po dobrém detektoru (k zabudování).
Už jsem to tu psal - kdysi jsem dovážel AR (Unideny), je to už dost času nazad, asi 1.000 kousků jsem tu tenkrát prodal. Měl jsem měřící zařízení a proměřoval je i ladil vstupní vlnovody... Mám pořád v jedné své firmě spektrák s trakingem do 3,5Ghz s násobičkou 10x. Už do toho několik let nedělám, ale snad si vezmu montérky a dám měřící pracoviště dohromady a začnu vám všem ty detektory přeměřovat. A pak se ukáže...
Řidič BOB: nechci se dotknout vašich znalostí, ani nic vyvolávat, ale při 30 Ghz bude vliv vyhřívaného skla veliký a to právě proto, že jsou v něm ty velice tenké drátky, protože jejich velikost (tloušťka) a vzdálenost mezi nimi se bude přibližovat vlnové délce 30Ghz. Vliv taky bude u zatmavených skel - bývají pokovené, takže musí tlumit mikrovlny...
Jinými slovy - umístění detektoru za takovým oknem, nebo vně bude mít vliv na příjem.
Ale to jen na okraj, nechci se zúčastnit místních půtek.
Myslíte tedy, že STI-R+ bude lepší než ten Stinger Card?
Jinak jsem to tady přes víkend celé pročetl a i jinde a jsem z rozhodování fakt divokej
Vlastně vůbec nic nevím, jen, že někdo už neprodává něčí produkty, ale jiné a že zuří válka mezi těmi dvěma - to je tedy celý výsledek mého pátrání po dobrém detektoru (k zabudování).
Už jsem to tu psal - kdysi jsem dovážel AR (Unideny), je to už dost času nazad, asi 1.000 kousků jsem tu tenkrát prodal. Měl jsem měřící zařízení a proměřoval je i ladil vstupní vlnovody... Mám pořád v jedné své firmě spektrák s trakingem do 3,5Ghz s násobičkou 10x. Už do toho několik let nedělám, ale snad si vezmu montérky a dám měřící pracoviště dohromady a začnu vám všem ty detektory přeměřovat. A pak se ukáže...
Řidič BOB: nechci se dotknout vašich znalostí, ani nic vyvolávat, ale při 30 Ghz bude vliv vyhřívaného skla veliký a to právě proto, že jsou v něm ty velice tenké drátky, protože jejich velikost (tloušťka) a vzdálenost mezi nimi se bude přibližovat vlnové délce 30Ghz. Vliv taky bude u zatmavených skel - bývají pokovené, takže musí tlumit mikrovlny...
Jinými slovy - umístění detektoru za takovým oknem, nebo vně bude mít vliv na příjem.
Samej dýzl: 330XDA, 123D a 320D
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Teoreticky je to hezká dedukce, ale prakticky se to nijak neprojevuje...běžně vozím v autě 3/4/5 detektorů a všechny kromě Stingera reagují normálně. Stinger má horší detekce i v autě, ve kterém výhřev není. Ale jako argument pro horší detekce se to hodí a tak to budeme podporovatkompakt píše:Řidič BOB: nechci se dotknout vašich znalostí, ani nic vyvolávat, ale při 30 Ghz bude vliv vyhřívaného skla veliký a to právě proto, že jsou v něm ty velice tenké drátky, protože jejich velikost (tloušťka) a vzdálenost mezi nimi se bude přibližovat vlnové délce 30Ghz. Vliv taky bude u zatmavených skel - bývají pokovené, takže musí tlumit mikrovlny...
BTW: zatmavené sklo se nerovná pokovené!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- kompakt
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
řidič BOB: OK, vždyť píšu, že už do toho roky nedělám
Samej dýzl: 330XDA, 123D a 320D
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Co chcete slyšet? Nynější prodejce Stingeru, který 15 let prodával Beltronics - ten Vám bude tvrdit, že Stinger. Já mu budu oponovat, že to tak jednak není a jednak ten produkt je v CZ cca rok. Beltronics je na trhu skoro 20 let. Jak se bude chovat Stinger za 2/3/4 roky - to nikdo neví, protože to zatím nikdo neví. Lze namítnout, že v Evropě se prodává již několik let...ale pak je k tomu tedy otevřeně říct, zda je ten prodávaný u nás opravdu o tolik jiný (HW + SW) nebo ne. Je potřeba si přiznat, že je to jenom elektronika a občas se stává, že ne vše funguje tak, jak má - a platí to průřezem značek a produktů.kompakt píše:Myslíte tedy, že STI-R+ bude lepší než ten Stinger Card?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time