Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření

Když se chcete ponořit do nitra...
Zamčeno
mager
Pan Řidič

Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ

Příspěvek od mager »

ze vas to este bavi :(|)
PaTaK
Pan Řidič

Příspěvek od PaTaK »

Nestojím v téhle bitvě ani na jedné straně, ale to video už je trochu moc si myslím :D
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

mager píše:ze vas to este bavi :(|)
mna uz nie ale zas ked niekto stale utoci branit sa musim.. ale skusme to teda - ja nebudem pisat nic negativne bezdovodne a som zvedavy do kedy to bobo & company vydrzi.
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

já neútočím...Vy sem podstrkujete falešná videa...já to pouze komentuji. Jak mám já a zdejší uživatelé vědět, že nejsou všechna videa Vaší dvojky podobného zrna?
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

dobre svoje si si povedal aj ked ja nesuhlasim ale dam ti este jednu sancu ked uz mame tak pekny vecer ;)
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

tady máte ten slavnej dálniční provoz 9500ix!

Naposledy upravil(a) řidičBOB dne úte 24 dub 19:43, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
kompakt
Autoškolák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kompakt »

AntiRadary.cz napsal: Tak samozřejmě, STi-R+ je špička, ale také záleží, kolik peněz chce gas do antiradaru investovat, protože není moc fér srovnávat přenosný antiradar za 10.000 s pevnou sadou za skoro 40.000 Kč.

Myslíte tedy, že STI-R+ bude lepší než ten Stinger Card?

Jinak jsem to tady přes víkend celé pročetl a i jinde a jsem z rozhodování fakt divokej :-s
Vlastně vůbec nic nevím, jen, že někdo už neprodává něčí produkty, ale jiné a že zuří válka mezi těmi dvěma - to je tedy celý výsledek mého pátrání po dobrém detektoru (k zabudování).

Už jsem to tu psal - kdysi jsem dovážel AR (Unideny), je to už dost času nazad, asi 1.000 kousků jsem tu tenkrát prodal. Měl jsem měřící zařízení a proměřoval je i ladil vstupní vlnovody... Mám pořád v jedné své firmě spektrák s trakingem do 3,5Ghz s násobičkou 10x. Už do toho několik let nedělám, ale snad si vezmu montérky a dám měřící pracoviště dohromady a začnu vám všem ty detektory přeměřovat. A pak se ukáže...

Řidič BOB: nechci se dotknout vašich znalostí, ani nic vyvolávat, ale při 30 Ghz bude vliv vyhřívaného skla veliký a to právě proto, že jsou v něm ty velice tenké drátky, protože jejich velikost (tloušťka) a vzdálenost mezi nimi se bude přibližovat vlnové délce 30Ghz. Vliv taky bude u zatmavených skel - bývají pokovené, takže musí tlumit mikrovlny...
Jinými slovy - umístění detektoru za takovým oknem, nebo vně bude mít vliv na příjem.
Ale to jen na okraj, nechci se zúčastnit místních půtek.
Samej dýzl: 330XDA, 123D a 320D
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

kompakt píše:Řidič BOB: nechci se dotknout vašich znalostí, ani nic vyvolávat, ale při 30 Ghz bude vliv vyhřívaného skla veliký a to právě proto, že jsou v něm ty velice tenké drátky, protože jejich velikost (tloušťka) a vzdálenost mezi nimi se bude přibližovat vlnové délce 30Ghz. Vliv taky bude u zatmavených skel - bývají pokovené, takže musí tlumit mikrovlny...
Jinými slovy - umístění detektoru za takovým oknem, nebo vně bude mít vliv na příjem.
Ale to jen na okraj, nechci se zúčastnit místních půtek.
Teoreticky je to hezká dedukce, ale prakticky se to nijak neprojevuje...běžně vozím v autě 3/4/5 detektorů a všechny kromě Stingera reagují normálně. Stinger má horší detekce i v autě, ve kterém výhřev není. Ale jako argument pro horší detekce se to hodí a tak to budeme podporovat ;)
BTW: zatmavené sklo se nerovná pokovené!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
kompakt
Autoškolák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kompakt »

řidič BOB: OK, vždyť píšu, že už do toho roky nedělám
Samej dýzl: 330XDA, 123D a 320D
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

kompakt píše:Myslíte tedy, že STI-R+ bude lepší než ten Stinger Card?
Co chcete slyšet? Nynější prodejce Stingeru, který 15 let prodával Beltronics - ten Vám bude tvrdit, že Stinger. Já mu budu oponovat, že to tak jednak není a jednak ten produkt je v CZ cca rok. Beltronics je na trhu skoro 20 let. Jak se bude chovat Stinger za 2/3/4 roky - to nikdo neví, protože to zatím nikdo neví. Lze namítnout, že v Evropě se prodává již několik let...ale pak je k tomu tedy otevřeně říct, zda je ten prodávaný u nás opravdu o tolik jiný (HW + SW) nebo ne. Je potřeba si přiznat, že je to jenom elektronika a občas se stává, že ne vše funguje tak, jak má - a platí to průřezem značek a produktů.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Zamčeno