Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hon na piráty
někdy ani motorkář neujede: http://zpravy.idnes.cz/policejni-honick ... zpravy_sot
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
no podle tech rozmazanych obrqazku to vypada ze mel obycejnej cestak...a je videt ze polcam porizuje na motorce opravdu kvalitni zaznamy
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
No 95 na 50 je docela dost, ale záleží na místě, třeba je to omluvitelné...řidičBOB píše:není to tak dlouho, co se zde vedla diskuze ohledně teplotního rozmezí pro použití radarových měřičů rychlosti...našel jsem jedno Rozhodnutí o zastavení, kde je hezká ukázka postupu velmi znalého řidiče
A ty dva vychcaný měšťáky, kteří prokazatelně lhali, bych tvrdě potrestal...
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Moc jsem to nezkoumal, ale spíš to byla R6 nebo R1 podle světla a výfuku. Každopádně policejní motorce nebude prdel ujet a zvlášť jestli byl nalitejBond007 píše:no podle tech rozmazanych obrqazku to vypada ze mel obycejnej cestak...a je videt ze polcam porizuje na motorce opravdu kvalitni zaznamy
Ale jako bez papírů, bez značky (a předpokládám i bez pojistky), asi nalitej a ještě jede jako prase, to už je docela extrém, takový individuum na silnice fakt nepatří...
se mu to proste blbe seslo ale vazne me fascinuje ze nekdo kdo nema papiry jeste jede na motorce bez RZ a necha se zmerit to neni ani na sebrani papiru, ale obcankyJacík píše:Moc jsem to nezkoumal, ale spíš to byla R6 nebo R1 podle světla a výfuku. Každopádně policejní motorce nebude prdel ujet a zvlášť jestli byl nalitejBond007 píše:no podle tech rozmazanych obrqazku to vypada ze mel obycejnej cestak...a je videt ze polcam porizuje na motorce opravdu kvalitni zaznamy
Ale jako bez papírů, bez značky (a předpokládám i bez pojistky), asi nalitej a ještě jede jako prase, to už je docela extrém, takový individuum na silnice fakt nepatří...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
pprap. a nstržm. jsou jenom těžko od MPJacík píše: A ty dva vychcaný měšťáky, kteří prokazatelně lhali, bych tvrdě potrestal...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Aha, jsem to jen zběžně prolítnul a nevím proč, měl jsem v hlavě MPřidičBOB píše:pprap. a nstržm. jsou jenom těžko od MPJacík píše: A ty dva vychcaný měšťáky, kteří prokazatelně lhali, bych tvrdě potrestal...
Ale tohle je donebevolající, jasná lež a předpokládám niz z toho
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
No právě, já taky absolvoval pár projížděk na motorce než jsem se dočkal řidičáku, ale choval jsem se jako člověk (teď teda nevím jestli projížďka s Tebou po Brně byla už s papírama nebo ještě bez ), takovýhle jednání prostě nepochopímBond007 píše: se mu to proste blbe seslo ale vazne me fascinuje ze nekdo kdo nema papiry jeste jede na motorce bez RZ a necha se zmerit to neni ani na sebrani papiru, ale obcanky
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
policista přece nemá důvod lhátJacík píše: Ale tohle je donebevolající, jasná lež a předpokládám niz z toho
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time