Autoforum Golf Club
Autoforum Golf Club
nedávno jsem začal a protože vím, že je tu několik golfistů ... zakládám
AUTOFORUM GOLF CLUB
pokec volný, doufám, že si někdy společně vyrazíme
AUTOFORUM GOLF CLUB
pokec volný, doufám, že si někdy společně vyrazíme
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Re: Autoforum Golf Club
no ...zatím bych si tomu nedovolil říkat hraní
ale zkouším to v Hodkovičkách
ale zkouším to v Hodkovičkách
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Ja mam zakladnu v brne
Vyhledove do budoucna si chci udelat zelenou kartu Teda, ono se tomu ted rika opravneni ke hre. Obcas jdu na range, nebo na akademii
Tak to se možná někdy potkáme. Mám to teď kousek, tak tam asi budu chodit...acer.t píše:ale zkouším to v Hodkovičkách
Jen přemýšlím, jestli si tam platit člensktví.
2.9T RWD
Co udelat turnaj? Mam nekolik volnych vstupu do slavkova:)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Otazka na ty co uz hraji (a prazaky ) - trenovali jste na zk sami nebo jste s nekym trenovali (na doporuceni) ?
Bond: jsem pro.
Jen musim trochu trenovat, letos jsem byl na hristi asi 2x. Nějak na to nemám čas. Ale Austerlitz je moc fajn.
Vojta: rozhodně s trenérem. Pokud za to nechceš moc utratit, tak si to poprvé nech vysvětlit od někoho známého, pak trochu trénuj, pak si skoč na 30 minut k profi trenérovi, pak zase chvilku trénovat sám, atd...
Ale trenér je určitě důležitý, protože jinak si osvojíš nějakou chybu a moc těžko se jí budeš zbavovat.
Jen musim trochu trenovat, letos jsem byl na hristi asi 2x. Nějak na to nemám čas. Ale Austerlitz je moc fajn.
Vojta: rozhodně s trenérem. Pokud za to nechceš moc utratit, tak si to poprvé nech vysvětlit od někoho známého, pak trochu trénuj, pak si skoč na 30 minut k profi trenérovi, pak zase chvilku trénovat sám, atd...
Ale trenér je určitě důležitý, protože jinak si osvojíš nějakou chybu a moc těžko se jí budeš zbavovat.
2.9T RWD
HM: tak ja s mym hcp 54 bych taky potreboval trenovat ale tak jde o zabavu, ne o vykony
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW