Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření

Když se chcete ponořit do nitra...
Zamčeno
ragamix
Pan Řidič

Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ

Příspěvek od ragamix »

takze chemia ja skoro fyzika.. dobre vediet ;) mna zas fascinuje ako si kazde vysvetlenie zoberes po svojom tak ako sa ti to prave hodi. aj dva stingre (naraznik vs okno) maju rozne detekcie podla toho kde je zrovna radar. takze skus ten naraznik a potom rozpravaj. vyhrievane sklo zrejme vadi patch array antenam viac ako horn antenam (aj by to bolo logicke kedze pozeraju von ovela vacsou plochou). a kov je ako iste vies vodivy material takze mi snad nechces povedat ze efekt je 0.0
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Není ani skoro fyzika...ale minimálně jsem měl z fyziky více zkoušek než VY ;-)

Slovíčka jako "zřejmě vadí" ve mne budí nedůvěru. Buď vadí nebo nevadí...nebo nevím. Ale říct, že to zřejmě vadí - to je taková hříčka, která má ospravedlnit horší detekce.
Nevím, zda lze v případě výhřevu čelního skla mluvit o kovu a navíc o množství, které by mělo tak markantní význam. Drátky jsou o průměru 0,000nic s hustotou, která je běžně přehlédnutelná. Nevadí to GPSkám, GSM signálu a ani ničemu jinému, co jsem měl možnost pozorovat. Ale jak chcete - přehodím si Stingera do auta, kde výhřev není a něco natočím...už nyní se těším na další skvělou teorii, kde jistě nebude chybět: teď tomu zřejmě vadí.... :D :D :D
Není ani skoro fyzika...ale určitě jsem měl z fyziky více zkoušek než VY ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

este by som doporucil stinger z oficialneho dovozu ked teda chces naozaj testovat a byt trendy :D fyzike rozumiem dost neboj.. navyse na taketo nieco netreba mat ani skoly staci rozumne uvazovat
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ragamix píše:este by som doporucil stinger z oficialneho dovozu ked teda chces naozaj testovat a byt trendy :D
mě bohatě stačí i ten z oficiálního nedovozu, protože jak jsem již psal - ve Švehlově ulici dosahuje stejných hodnot detekce, jako ten z oficiálního dovozu. Takže on v tom ten rozdíl až tak velký nebude ;) Já vím, že to nemůžete přiznat a raději přicházíte každý den alespoň s jednou novou teorií, ale to je tak vše, co s tím můžete oba dělat. Já i vy dva víme, jaká je skutečnost.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

řidičBOB píše:Netušil jsem, že Vy (chemik) a ragamix (humanitní směr) jste se situovali již také do role odborníků na fyziku :ymhug:
řidičBOB píše:Ano, mám totožné vzdělání jako pan ynženýr, akorát jsem ho získal v CZ ;-) Každopádně mám k fyzice oborově mnohem větší příbuznost než Vy :ymcowboy:
Aha, takže chemik Bob je ve fyzice jak doma, ale chemik já fyzice moc nerozumím. Zajímavá konstrukce. Mimochodem, kdysi jsem se rozhodoval mezi studiem chemie a jaderné fyziky, ale nakonec to vyhrála chemie.
řidičBOB píše:Podívejte, možná se Vám to úplně nezamlouvá a snažíte se to všemožně vyvrátit, ale můj Stinger, který má třeba ve Švehlově ulici téměř identické detekce s těmi, které zde prezentoval i pan ynženýr, kandidát věd, není citlivější než Stinger Computer - to je prostě holý fakt
Ale nikdo přece netvrdí, že Stinger DSI Computer je citlivější než Stinger DSI Computer, to je jasné i dítěti! =))
řidičBOB píše:STiR je STiR a je jedno, kdo jej prodává.
Přesně tak a u mě jej navíc získá výrazně levněji než u konkurence!
řidičBOB píše:Podivné ovšem je, že v laboratoři reaguje, ale v praxi nikoliv. A uživatele bude asi zajímat praxe a ne nějaká smradlavá španělská laboratoř tamního prodejce Stingerů.
Takže už i ten chudák Španěl v tom jede s námi a falšuje videa! To už je opravdu diagnóza!

A pozor! V Austrálii, Angli a všude tam, kde nezávislí recenzenti testovali Stinger, jsou stejní lháři, kteří ignorují objektivní poznatky řidiče Boba:

http://radars.com.au/radar_detectors/st ... mputer.php
http://www.ukspeedtraps.co.uk/stinger.htm
http://www.radarbusters.com/stingerarticle.cfm
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Alias
Adept autoškoly

Příspěvek od Alias »

ragamix píše:este by som doporucil stinger z oficialneho dovozu ked teda chces naozaj testovat a byt trendy :D fyzike rozumiem dost neboj.. navyse na taketo nieco netreba mat ani skoly staci rozumne uvazovat
Já teda pár PhDr. znám a o fyzice vědí úplný hóvno
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

Alias píše:
ragamix píše:este by som doporucil stinger z oficialneho dovozu ked teda chces naozaj testovat a byt trendy :D fyzike rozumiem dost neboj.. navyse na taketo nieco netreba mat ani skoly staci rozumne uvazovat
Já teda pár PhDr. znám a o fyzice vědí úplný hóvno
no to bude tym ze urobit si rigo (ak vies co to je) a ziskat phdr je mozne na roznych skolach B-) okrem toho to nic nehovori o znalostiach fyziky ze ano
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše: Aha, takže chemik Bob je ve fyzice jak doma, ale chemik já fyzice moc nerozumím. Zajímavá konstrukce. Mimochodem, kdysi jsem se rozhodoval mezi studiem chemie a jaderné fyziky, ale nakonec to vyhrála chemie.
Nesmíte být toliko vztahovačný...já diskutoval s ragamixem a tohle patřilo jemu. :))
Vy jste mne sice označil za toho, který tomu nerozumí, ale jelikož máme oborově podobné vzdělání, nechal jsem to být.
AntiRadary.cz píše:Ale nikdo přece netvrdí, že Stinger DSI Computer je citlivější než Stinger DSI Computer, to je jasné i dítěti! =))
Myslím, že již několik stránek se nám zde snažíte oba nalhat, že můj Stinger a Vaše Stingery nejsou totožné. Logicky se tedy nabízí otázka - jak je tedy možné, že mají ve stejném místě stejné detekce?? Možná je to jasné malému dítěti, ale mě tedy ne.
Antiradary.cz píše:Přesně tak a u mě jej navíc získá výrazně levněji než u konkurence!
http://www.antiradary.cz/vestaveny-anti ... o/d-70308/ vs. http://www.antiradary.net/antiradar-bel ... mote-euro/
Nevím jak pro koho, ale pro mne tedy 95,- není zas až taková bomba. Navíc inzerujete poslední kus....a co pak?
Antiradary.cz píše:Takže už i ten chudák Španěl v tom jede s námi a falšuje videa! To už je opravdu diagnóza!
Ano - vypadá to, že každý prodejce Stingeru má proti konkurenci pouze jednu zbraň - falšování videií, aby se ukázalo, že je prostě lepší. Že se k tomu uchyluje nějaká cikorka ze Španělska, to mi ani divné nepřejde...ale že i Vy - to mi opravdu doteď hlava nebere. Takže asi ano, asi ten virus dodávají ke Stingeru grátis.
O objektivních testech mám svoje mínění...vždyť Vy je nakonec také točíte a vydáváte je za objektivní.
BTW: pokud si pozorně přečtete mou reakci na videa pana B. z tunelu, tak já NIKDE nezpochybňuji detekci Stingeru, ale velmi podezřelá je detekce V1čky, která celý FAKE provalila.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne pon 23 dub 19:58, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ragamix píše: no to bude tym ze urobit si rigo (ak vies co to je) a ziskat phdr je mozne na roznych skolach B-) okrem toho to nic nehovori o znalostiach fyziky ze ano
Třeba na Vysoké škole ve Sládkovičově...je mi to jasné =)) =)) =)) Ale tím bych se asi moc nechlubil.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

řidičBOB píše:
ragamix píše: no to bude tym ze urobit si rigo (ak vies co to je) a ziskat phdr je mozne na roznych skolach B-) okrem toho to nic nehovori o znalostiach fyziky ze ano
Třeba na Vysoké škole ve Sládkovičově...je mi to jasné =)) =)) =)) Ale tím bych se asi moc nechlubil.
sice to bude tiez zmazane ako OT ale jak si preboha prisiel na sladkovicovo?? :D :D
Zamčeno