Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření
Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ
@kompakt: Já jsem se ptal, jestli chceš jen detektor včetně varianty přenosný nebo chceš detektor + rušičku (ale to je hrozně nelegální a nikdo tady jí nepoužívá).
STiR / STiR PLUS detektor a je to pevná sada. Pokud jezdíš mimo ČR, tak je pevná sada vhodná, protože je schovaná a v okolních státech jsou i detektroy nelegální. Já poslední roky používám STiR a STiR PLUS jako můj primární a nejoblíbenější detektor. Podle mě je to nejlepší volba.
STiR / STiR PLUS detektor a je to pevná sada. Pokud jezdíš mimo ČR, tak je pevná sada vhodná, protože je schovaná a v okolních státech jsou i detektroy nelegální. Já poslední roky používám STiR a STiR PLUS jako můj primární a nejoblíbenější detektor. Podle mě je to nejlepší volba.
- kompakt
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
x2005 OK dík, už rozumím. Tak raději nainstalovanou sadu. Jezdím často do DE/AT a IT - bude to tam taky funkční?
A teď bez emocí:
STiR / STiR PLUS nebo Stinger Card ????
Jde mi o funkčnost, jednoduchost ovládání.
Teď jsem si vzpoměl, že jsem asi před rokem viděl nějaký servis tuším v Nové Pace, který instaloval nějakou pevnou sadu do BMW a pokud si dobře vzpomínám, tak indikaci nějak zabudovali do zpětného zrcátka. Nevíte o tom někdo něco?
Jde o to, že u těch STiR / STiR PLUS /Stinger Card budou asi nějaký krabičky na palubní desce, a tím to bude zjistitelné???
A teď bez emocí:
Teď jsem si vzpoměl, že jsem asi před rokem viděl nějaký servis tuším v Nové Pace, který instaloval nějakou pevnou sadu do BMW a pokud si dobře vzpomínám, tak indikaci nějak zabudovali do zpětného zrcátka. Nevíte o tom někdo něco?
Jde o to, že u těch STiR / STiR PLUS /Stinger Card budou asi nějaký krabičky na palubní desce, a tím to bude zjistitelné???
Samej dýzl: 330XDA, 123D a 320D
Jezdím SK, DE, AT, NL, IT, SLO, HR a funguje. Je potřeba zapnout K pásmo. U verze STiR PLUS máš i databázi (ne zcela na 100% aktuální) gps pozic.kompakt píše:... Jezdím často do DE/AT a IT - bude to tam taky funkční?
A teď bez emocí:
Bez emocí: kdybych si teď kupovat znova, tak si opět koupím STiR / STiR PLUS. Celková použitelnost přístroje je nejlepší s nejmenším počtem kompromisů.
V Pace montuje asi Rachot(?), ale PRaze ti to taky namontují. Nevím, kam to máš blíž.
Ovládací prvky si můžeš taky nechat schovat. STiR / STiR PLUS má displej + tlačítka + indikační diodu. To jsou celkem malý komponenty a i tak si vše můžeš nechat komplet schovat. Zbytek je schovaný už z principu.
- kompakt
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
x2005 tak dík za rady, zkusím se podívat po tom STiR PLUS.
Mně, jako naprosto nestrannému(!), se líbí Protector
- kompakt
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
PaTak a co to je?? Dej mi nějaký popis...
- kompakt
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
No tak to mám co studovat přes víkend - dík
Jak říkám jsem v tom celkem laik, ale líbí se mi komunikace v češtině, dobře udělaný úsekovky atd. A detekce je si myslím slušná.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Protector je určitě fajn volba - slušný základ z léty prověřeného detektoru Beltronics 975e + velmi dobře udělaná CZ SW nadstavba.
STiR/STiR+ je opravdu špička v pevných sadách - vynikající detekce, 0 falešných poplachů.
Stinger není špatný detektor, ale spíš takový lepší průměr - detekce vyvážené, ale pouze průměrné; aby nebyly falešné poplachy, je citlivost detektoru v Ka pásmu utlumena v CZ/SK nastavení o 7%, což má finální vliv na detekce. Za ty peníze to prostě nestojí.
Nakonec - tady máš video z dnešního rána:
STiR/STiR+ je opravdu špička v pevných sadách - vynikající detekce, 0 falešných poplachů.
Stinger není špatný detektor, ale spíš takový lepší průměr - detekce vyvážené, ale pouze průměrné; aby nebyly falešné poplachy, je citlivost detektoru v Ka pásmu utlumena v CZ/SK nastavení o 7%, což má finální vliv na detekce. Za ty peníze to prostě nestojí.
Nakonec - tady máš video z dnešního rána:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time