Chcem kupit auto s viac najazdenými km

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
brozo
Spolujezdec

Re: Chcem kupit auto s viac najazdenými km

Příspěvek od brozo »

glider píše:ked nehuka turbo ako sanitka a zotrvacnik nerachoce na pol ulice tak preco nie

ale riziko ojazdeneho dizla tam bude vzdy, tak si treba preverit kolko stoji napr. repas vstrekov alebo podobne zalezitosti dizlove
Nie praveze by som nikdy nepovedal ze to ma tolko najazdenych, to by si musel proste vidiet :) kazdopadne si myslim ze oprava roznych dielov nieje o nič drahsia ako napr oprava neajakej 2jkovej octavie,,,kedze aj motor ma taky isty, klasika 2,0 tdi wolsvagenacky"
brozo
Spolujezdec

Příspěvek od brozo »

A je velky rozdiel medzi octaviou 2jkovou alebo touto audi? finančne myslim
enthusiastic.driver
Řidič začátečník

Příspěvek od enthusiastic.driver »

brozo píše:
enthusiastic.driver píše:Na to se dá říct jediné - vykašli se na to a kup si raději jinou A4 quattro S-line, u které nebudeš znát historii, nebudeš znát majitele, nebudeš mít jistotu, že o ní bylo pečováno s maximální snahou, ale zato bude mít na tachometru pravých a zcela jistě nestočených 100.000km...

Anebo mu řekni, ať to nechá stočit, prodá ti ji za 9000 a když uvidíš na tachometru těch 150 tis, tak z toho třeba najednou budeš mít lepší pocit...
málo kto ti zaručí, že tých 100 000 km to auto aj skutočne má...o tomto viem že naozaj toľko má... A myslim, že je lepšie keď daný človek pozna majitela predtym ako sa o auto staral a ako sa k nemu spraval...a nie ked prides kupovat auto a kazdy ti hovorí, že to auto mala nejaka babka alebo dedko co na nom vikendovo chodili :D
to co jsem napsal, byl sarkasmus tak hrubý, že mě ani nenapadlo, že to nepoznáš, takže jinak:
Panebože nad čím uvažuješ?!? Jak už tu někdo psal - je to běžný nájezd!

Vlastně tady tvrdíš - celé auto je super, přístup majitele je super, ale kvůli tomu, že 200.000km je bůhvíproč zakořeněno jako konec životnosti auta, tak to nechcu. Nepřipadá ti to postavené na hlavu? Jestli to je auto co chcu, navíc po člověkovi, který se o to stará, tak není o čem a beru!
karelpipa
Pan Řidič

Příspěvek od karelpipa »

To je jasnej důvod proč se auta stáčej, lidi prostě ani od svých kamarádů, kterým okolo aut věří, nechtějí kupovat auta s nestočeným vysokým nájezdem, a to i když vědí, že v bazáči je to na těch 120 - 160 stočený :-D
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou :))
brozo
Spolujezdec

Příspěvek od brozo »

Díky chalani, ja som totižto strašne nerozohdna povaha co sa tyka takychto veci...A takisto aj ja to viem ze bazare maju stočene takmer všetky auta alebo všetky...s tým sarkazmom mi to hned nebolo jasne kedze si radil aby som si vzal od neznameho zcela nestočených 100 000 kilometrov :D díky moc za rady :)
Alex..
Pan Řidič

Příspěvek od Alex.. »

Jsem jediný komu to přijde drahé? :-?
brozo
Spolujezdec

Příspěvek od brozo »

Alex.. píše:Jsem jediný komu to přijde drahé? :-?
Kolko by si za to ty bol ochotny dat eur?
Alex..
Pan Řidič

Příspěvek od Alex.. »

brozo píše:
Alex.. píše:Jsem jediný komu to přijde drahé? :-?
Kolko by si za to ty bol ochotny dat eur?
za tohle? já ? nic :D
slabší motor se do toho snad nedělal, ne? :-B
Noldo
Řidič začátečník

Příspěvek od Noldo »

230k km je veľa ale pri týchto autách je s tím počítané, toho by som sa nebál. Cena je dobrá. 2.0 Tdi Pd s 125 Kw je fajn ak vela jazdíš a ide ti o spotrebu, ale treba k nej slušne na závady bude náchylnejšia ako staré 1,9. Pozri čo všetko tam bolo menené, či "nesviští" turbo či je v pohode Dvojhmoťák, pri takom nájazde predpokladam že vela jazdil dialnicu a DPF bude ako nový. Zameraj sa aj na interier, či nieje príliš ošúchaný, popraskaná koža atd. Tu to možno nieje na mieste ale či po jazde po hrboch niečo nebuchoce (Aj ked A4ka má odpruženie dosť zle utlmené). Ber v úvahu aj či bol používaný Long-life olej (A možno by som zvážil meniť ho častejšie). Neviem ako je na tom Haldex z olejom ak tam volaky je tak na to si dať možno pozor tiež. Je to Manual ?

Ak všetko spĺna a páči sa ti tak by som neváhal.
Odpovědět