Czechring - jarní poježdění
Re: Czechring - jarní poježdění
Ja na tech gumach nic zasadne problematickeho nevidim
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
taky bych chtel mit tolik vzorku
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
hele, nic tomu nebylo... Ani nevím, zda se mám přiznat Mě cca před týdnem měnily kola zimáky/letňáky a já si nezkontroloval utažení šroubů...v Pardubkách jsem zastavil, bo mi to docvaklo a všech pět bylo na levém kole skoro venku...po dotažení alou na Lázně Bohdaneč!mmira píše:rB: co tvoje brzdy, prezily?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
já neřeším vzorek sám o sobě, vadí mi spíš to nerovnoměrné ojetí
Pravda vyděsí
sakrys, uz mi otrnulo. sel bych si zajezdit.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
to zní, jako by se tam včera dělo něco divokého
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jako naposledArnie J píše:to zní, jako by se tam včera dělo něco divokého
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Změnilo se něco na CZringu od minulého roku a Autoforum track day? Dodělali tam něco?
Ain´t nobody got time for that
-
- Řidič začátečník
Brus: Tenhle pohled znám Hranu jsem měl sjetou ještě víc - úplně do kulata, ale ten středový V tread mě teda překvapuje - takhle jsem to neměl... Vypadá to, že ti kolo v zatáčce přechází do dost citelného pozitivního odklonu. Asi bych tu geo trochu pošteloval a nechal dát nějaký sportovnější setup - na miata.net je pár tipů od Keitha Tannera. Jinak na T1R jsem až na pár výjimek neslyšel nic moc dobrého...
Co místo toho? Těžko říct. Já to na jaře vymýšlel dost dlouho a nakonec jsem koupil Hankook R-S2, což by měla být pneu někde na pomezí mezi UHP a semi-slickem. Prodává se cca od 1.550 v našem rozměru a dá se říct, že s ním jsem za ty prachy spokojený. Velmi pevná bočnice, čitelná na limitu a velmi dobrý grip na suchu. Na vodě klouže dost brzo, ale to mi nijak nevadí, protože je s autem aspoň sranda Rozhodně se nedá nic skazit osvědčenou klasikou - Toyo R1R nebo Yokohama AD08. Pak jsem slyšel ještě hodně dobrého na Federaly 595 RS-R. Jinak je škoda, že ve 195/50 R15 evropští výrobci nějak nedodávají nic sportovního...
Co místo toho? Těžko říct. Já to na jaře vymýšlel dost dlouho a nakonec jsem koupil Hankook R-S2, což by měla být pneu někde na pomezí mezi UHP a semi-slickem. Prodává se cca od 1.550 v našem rozměru a dá se říct, že s ním jsem za ty prachy spokojený. Velmi pevná bočnice, čitelná na limitu a velmi dobrý grip na suchu. Na vodě klouže dost brzo, ale to mi nijak nevadí, protože je s autem aspoň sranda Rozhodně se nedá nic skazit osvědčenou klasikou - Toyo R1R nebo Yokohama AD08. Pak jsem slyšel ještě hodně dobrého na Federaly 595 RS-R. Jinak je škoda, že ve 195/50 R15 evropští výrobci nějak nedodávají nic sportovního...