Co máš za gumy a jakou máš geo? Mi se při standardní geo pro MX-5 na okruhu taky šoupaly hrany - je od výrobce nastavena kompromisně... pak jsem trochu víc zÁčkovatěl a sjíždějí se krásně rovnoměrně...Brus píše:na vnějších okrajích mám vzorek prakticky nula, uprostřed skoro nová guma a na vnitřím okraji tak něco mezi. (všecky 4). divně se to sjíždí, na to že foukám víc než udává výrobce auta.
řidičBob: dělal jsi i nějaké fotky jak jsi měřil?
Czechring - jarní poježdění
-
- Řidič začátečník
Re: Czechring - jarní poježdění
tak proto jsem te nemohl dojetBrus píše:stačilo, ale nebylo to jen takřidičBOB píše:v 8:15 stačí
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
toyo t1r a geo standardenthusiastic.driver píše:Co máš za gumy a jakou máš geo? Mi se při standardní geo pro MX-5 na okruhu taky šoupaly hrany - je od výrobce nastavena kompromisně... pak jsem trochu víc zÁčkovatěl a sjíždějí se krásně rovnoměrně...Brus píše:na vnějších okrajích mám vzorek prakticky nula, uprostřed skoro nová guma a na vnitřím okraji tak něco mezi. (všecky 4). divně se to sjíždí, na to že foukám víc než udává výrobce auta.
řidičBob: dělal jsi i nějaké fotky jak jsi měřil?
Pravda vyděsí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Brus: já snad ani nebudu zveřejňovat záznam z GPS kamery... Ale zcela jistě to bylo nad omezovač
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
NB 1.8 takhle valí? tos ji musel nějak poštelovat, ne?Brus píše:stačilo, ale nebylo to jen takřidičBOB píše:v 8:15 stačí
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Kvalitně strávená dovolená . Levá guma z vnějšku dostávala dobře zabrat. Ostatní vypadají celkem v pohodě. Mostek jsem přejel lehce přes 50 snad jenom jednou a hned to bylo znát.
BMW 330i, e46 sedan, FL, M-paket II, Black Sapphire Metalic, Alcantara, kola Style 72 a 73
-
- Řidič začátečník
Brus: Tak to se nedivím vůbec T1R mají měkkou bočnici a mi se dost žvýkaly, u nich je normální, že se hrany zhoblujou dohola při prvním ostřejším použití...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Brus: tak já jsem viděl i nějaké hodiny...takže se nedivím, že gumy si užily svoje
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
rB: co tvoje brzdy, prezily?
Autoforum.cz
řBob: jo tak podařily se a ani to nedalo moc snahy
e.driver: na té bočnici je to dost vidět, jak je to měkké. do čeho teda jít? co nějaký semislick?
Arnie: přeměřuje to, mám vyzkoušené že 215tacho bylo tak 201-202GPS, takže tohle bude někam ke 220GPS. nepošteloval, jen jsem zničil kat- nevím ale jestli to má nějaký vliv. ale stejně to má v TP 205kmh
e.driver: na té bočnici je to dost vidět, jak je to měkké. do čeho teda jít? co nějaký semislick?
Arnie: přeměřuje to, mám vyzkoušené že 215tacho bylo tak 201-202GPS, takže tohle bude někam ke 220GPS. nepošteloval, jen jsem zničil kat- nevím ale jestli to má nějaký vliv. ale stejně to má v TP 205kmh
Pravda vyděsí