Czechring - jarní poježdění
Re: Czechring - jarní poježdění
Akce urcite povedena, pocasi se umoudrilo a nakonec bylo akorat. Most sel prejet taky v pohode, takze to bylo prijemny prekvapeni. Cely sem si to uzil a na pristi akci o neco poladim auto a urcite pojedu
BTW:
Trochu horsi uz je to s autem, ktery krome podvozku je seriovy....to co udelal d1.8t (powerflexy, stabiky..) je na okruh nutnost. Dalsi zklamani sou brzdy, pomalej nastup, nic moc cit. Kdyby nemely jen 10kkm najeto tak je hned vymenim za brzdy z M3 + ferodo desky. Nakonec sem musel davat kvuli autu castejsi a trochu delsi prestavky nez sem chtel...po poradnym zahrati bylo slyset jakoby nejaky klepani od motoru - oleje ale na max a neubylo nic, po zchladnuti to vzdycky prestalo. Pravdepodobne trochu hydrostely, 10w-40 neni na okruh idealni (i kdyz do auta patri)
BTW:
Trochu horsi uz je to s autem, ktery krome podvozku je seriovy....to co udelal d1.8t (powerflexy, stabiky..) je na okruh nutnost. Dalsi zklamani sou brzdy, pomalej nastup, nic moc cit. Kdyby nemely jen 10kkm najeto tak je hned vymenim za brzdy z M3 + ferodo desky. Nakonec sem musel davat kvuli autu castejsi a trochu delsi prestavky nez sem chtel...po poradnym zahrati bylo slyset jakoby nejaky klepani od motoru - oleje ale na max a neubylo nic, po zchladnuti to vzdycky prestalo. Pravdepodobne trochu hydrostely, 10w-40 neni na okruh idealni (i kdyz do auta patri)
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Super dopoledne, všem díky za účast. Nechápu, že jsem tu levou přední gumu nesvlíkl, nápis značky gumy je z půlky nečitelnej . Nezapomenu jak přede mnou za mostem zmizel zadek 335i - ke skoku moc nechybělo .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Jo, to sem se zrovna vezl s tebou, jsem myslel ze s tim udela kotrmelec
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Bylo to fakt super!
Jarka: moje gumy zde
Jarka: moje gumy zde
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jsi se málo snažil, zůstalo tam moc vzorku .
Tahle guma dopadla nejhůř, ty ostatní pořád celkem jdou (je snad nedojedu...).
Tahle guma dopadla nejhůř, ty ostatní pořád celkem jdou (je snad nedojedu...).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
na vnějších okrajích mám vzorek prakticky nula, uprostřed skoro nová guma a na vnitřím okraji tak něco mezi. (všecky 4). divně se to sjíždí, na to že foukám víc než udává výrobce auta.
řidičBob: dělal jsi i nějaké fotky jak jsi měřil?
řidičBob: dělal jsi i nějaké fotky jak jsi měřil?
Pravda vyděsí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nene... Nedelal Mozna je to i dobre Viteze stejne vsichni zname...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
stačilo, ale nebylo to jen takřidičBOB píše:v 8:15 stačí
Pravda vyděsí
Nejvíc jsme jeli 62 a to už byl skok v 50 - 58 bylo jenom na blití ,jarka píše:Super dopoledne, všem díky za účast. Nechápu, že jsem tu levou přední gumu nesvlíkl, nápis značky gumy je z půlky nečitelnej . Nezapomenu jak přede mnou za mostem zmizel zadek 335i - ke skoku moc nechybělo .
Jinak určitě parádní den
Nebát se.... !