tuto riesili podobny problem a tiez islo o PZERO. bez spevnenej bocnice a ako som pochopil tam je pes zakopany. http://www.bmwklub.sk/bmw3-e46/po-prezu ... 59549.htmlbalance píše:Nemá někdo podobnou zkušenost? Po zimě jsem na E90 nahodil na zadní nápravu nové PZERO (na přední zůstaly už jednu sezonu jeté Micheliny PilotSport2) a zadní náprava(?) začala ve vyšších rychlostech (160+) plavat ze strany na stranu. Předchozí PS2 nebo zimní Nokiany toto nedělaly.
Chystám se na převážení kol a geometrii. Nějaké jiné typy?
BMW Divize
Re: BMW Divize
E46 330d & 330xiA
Porovnám-li směrovou stabilitu a "citlivost" na podélné koleje loňského letního obutí (Bridgestone Potenza RE050A RFT - 225/45 R17 vepředu a 255/40 R17 vzadu) s letošními letními P-Zero ve stejném rozměru a také RFT, tak pirelky jsou na tom nepatrně, zdůrazňuji nepatrně hůře....
Obecně si z toho odkazu na slovenský bmwklub beru zásadní ponaučení: RFT je pro 3er ta správnější volba.... (a fčíl sa do ňa zase pusťte )
Obecně si z toho odkazu na slovenský bmwklub beru zásadní ponaučení: RFT je pro 3er ta správnější volba.... (a fčíl sa do ňa zase pusťte )
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
je to marny, je to marny, je to marny
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ja pred par tydny znovu objevoval krasy jiznich Cech v pujcene 120d a nadaval jsem kazdy metr na ty pitome RFT jak mi to porad odskakovalo.
Přemýšlím nad 650i, rozmluvte mi to prosím
Kup jí. V manualu.
Btw jakou šanci na úspěch má tahle tvoje význa na "bmwrevue", když se tady nikomu nepovedlo rozmluvit ti Breru.
Btw jakou šanci na úspěch má tahle tvoje význa na "bmwrevue", když se tady nikomu nepovedlo rozmluvit ti Breru.
RWD
To jsem byl mladej a hloupej, teď už jsem rozumnější
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Na Autosalone sa mi podarilo stretnut dalsieho obhajcu RFT, no ten mal okrem ineho iny argument...
Tvrdil mi, ze na najnovsich BMW kde su RFT pneu, je priam zakazane pouzivat dojazdovu pneumatiku na jednom z kolies, hlavne z dovodu inych rozmerov pneu vpredu/vzadu s tym, ze to moze sposobit poskodenie diferaku a kardanu. Oboznamili mu to u ofiko dealera kde kupoval auto a taktiez nejaky jeho mechanik, ktory ma 30 rocne skusenosti s opravami BMW...
Ja som mu na to povedal svoje, ze je to piiiipovina, s tym, ze ma fakt nenapada ani najmensi dovod, preco by tomu malo byt tak, alebo mi nieco uchadza a ja som tu ...
Tvrdil mi, ze na najnovsich BMW kde su RFT pneu, je priam zakazane pouzivat dojazdovu pneumatiku na jednom z kolies, hlavne z dovodu inych rozmerov pneu vpredu/vzadu s tym, ze to moze sposobit poskodenie diferaku a kardanu. Oboznamili mu to u ofiko dealera kde kupoval auto a taktiez nejaky jeho mechanik, ktory ma 30 rocne skusenosti s opravami BMW...
Ja som mu na to povedal svoje, ze je to piiiipovina, s tym, ze ma fakt nenapada ani najmensi dovod, preco by tomu malo byt tak, alebo mi nieco uchadza a ja som tu ...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
¨problem by to mohl byt u ctyrkolky... a on je vetsinou obvod dojezdoveho kola velice podobny obvodu normalni pneuSnowman000 píše:Na Autosalone sa mi podarilo stretnut dalsieho obhajcu RFT, no ten mal okrem ineho iny argument...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW