Czechring - jarní poježdění
Re: Czechring - jarní poježdění
Prset uz by nemelo, tak snad to tak dopadne. Akorat to ranni vstavani teda
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Furt mi škrtaj zadky, potřebuju shodit nárázník a upravit to. A prostě nebyl čas na objednávku/dodání čidla teploty. Dost mi to sere, potřeboval jsem to vyzkoušet, protože se to teď chová uplně jinak a já vůbec netušim co si s tim můžu dovolit. No a samozřejmě potřebuju to i pro sebe, za poslední dva roky jsem najel 15 možná 20tis. km. Předtim to bývalo 70tis. km/rok. Nepřidá to...jarka píše:Tak snad příště... Co si postavilo hlavu?
RWD
No vzhledem k tomu že za pár hodin vyrážim a tady bude mrznout, tak to bude superpříjemná cesta na tom náledí na oprcaných letních…
EDIT: Je tady kosa jako svině ~:} Ale leze sluníčko, tak to snad rychle povolí a já se nikde na těch baletních piškotech nevyndam… Jedu ještě do kanclu, pokusim se dorazit tak na desítku, tak tam do tý doby nevyrobte nějakej průser 0;}
EDIT: Je tady kosa jako svině ~:} Ale leze sluníčko, tak to snad rychle povolí a já se nikde na těch baletních piškotech nevyndam… Jedu ještě do kanclu, pokusim se dorazit tak na desítku, tak tam do tý doby nevyrobte nějakej průser 0;}
tak co, už se hromadíte u brány?
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Někteří se hromadí zatím po cestě. Drugster právě vyrazil z Plzně, já právě dorazil do kanclu ;D
Ja ted prijel dom a premejslim jestli to ma cenu jeste
SSS - vdechne tě do života
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
V 9:39 to ještě smysl mělo...zásadní věcy se začly dít později
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time