Czechring - jarní poježdění
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Czechring - jarní poježdění
No, uvidíme...přece jenom na okruh nemám auto
BTW: Kdo bude chtít prověřit pasivní detektor nebo AL, tak bude možnost.
BTW: Kdo bude chtít prověřit pasivní detektor nebo AL, tak bude možnost.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Takže pro info, po namontování nových kol, gum, stabilizátorů a silentbloků mám problémy s geometrií přední nápravy, v extrému mi šktají zadní kola o nárazník a nezávisle na tom mi přestala ukazovat teplota motoru. Uvidim co se s tim dá do zítřka udělat.
Jinak celý podvozkový setup vypadá nadějně. Až se to doladí...
Jinak celý podvozkový setup vypadá nadějně. Až se to doladí...
RWD
U nás na severu už přestalo cedit a zítřejší předpověď pro Hradec vypadá suprově, tak snad to dopadne .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Tak snad příště... Co si postavilo hlavu?
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
No já jsem taky vysypanej po všech stránkách, ale tak se aspoň uvidí, co z toho upadne a co ještě neni tak kritický…
Jinak potvrdit účast úplně nemůžu, prostě se buď objevim nebo ne 0;} … Uvidim co všechno stihnu ještě do noci pořešit v práci, podle toho se zkusim otočit. Dávam tomu tak 80%, pokud se mi k tomu navíc nepovede do rána znepojízdnit kočár úplně, potřebuju na něm ještě něco poladit…
Jinak potvrdit účast úplně nemůžu, prostě se buď objevim nebo ne 0;} … Uvidim co všechno stihnu ještě do noci pořešit v práci, podle toho se zkusim otočit. Dávam tomu tak 80%, pokud se mi k tomu navíc nepovede do rána znepojízdnit kočár úplně, potřebuju na něm ještě něco poladit…
To já už mám zbaleno a už jen čekám na budík .
Když to tak čtu, tak si skoro říkám, že radši pojedu vlakem . Auto určené tak na převoz dřeva z lesa. Gumy neznámého původu a stáří. Brzdy, které přestávají plnit účel . No snad aspoň to počasí vyjde.
Co se tak balí?
Co se tak balí?
BMW 330i, e46 sedan, FL, M-paket II, Black Sapphire Metalic, Alcantara, kola Style 72 a 73
Mám další sadu gum, páč ty co mám na autě už jsou spíš na dojetí, tak zrovna přezuju. No a k tomu všechno potřebný (hever, momenťák, pumpičku a takový ty blbosti co se můžou hodit - i s gumama toho je tak 100kg ).
to ja se jeste musim rozhodnout, cim vlastne pojedu. fwd, awd nebo rwd?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou