Zkusím navrhnout u nás v práci, esli by nevyměnili koncern v naftě za kábro. Aspoň bych vyřešil svůj problém s autem pro zábavu (anžto nejzábavnějším autem je auto služební).pavproch píše:One that’ll be appreciated by company accountants as well as owners.
Dalsi automobilove magaziny krom Autoforum.cz
Re: Dalsi automobilove magaziny krom Autoforum.cz
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Rovnaky postup som mal ja dokonca aj rovnaku literaturu som citaval...no ostalo mi iba AF ostatnych som vyradil z mojich hlavnych informacnych zdrojov, ale obcas si ich posledujem, kvoli takymto lahodkamKFL píše:Abych taky přispěl do mlýna .. Čítával jsem český Autocar, dokud tam byla stará garda a překládaný Chris Harris.
Pak jsem v tištěných přešel na EVO (odebírám dodnes) a z inetových Autoweb a zdejší vody (které jsem objevil před nedávnem poté, co jsem se začal shánět po tom, kam z AR odešel pjanda .
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Pre tych, ktorym usla info, tak Chris Harris na novy rok opustil Evo a pise a nielen to teraz pre server PistonHeads...
Konecne uz viem co ma v garazi slusna zbierka
Mala ochutnavka...
Konecne uz viem co ma v garazi slusna zbierka
Mala ochutnavka...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Chris Harris taky dělá pro drive
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, kazdu stredu pravidelne bombardujem youtube F5-kou na PH byva k tomu videu aj urcity pokec
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
On má třícu, mamuta a AX GTI? Zas u mně stoupl o dva levely výš, respekt, přesně tyhle auta potřebuji. A líbí se mi, že si tu 205 XS nechal tak jak kdysi dávno řekl.
Edit, ne mamut, ale E cabrio, já hlupák
Edit, ne mamut, ale E cabrio, já hlupák
Ain´t nobody got time for that
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ta E30 nie je tak presne jeho je myslim majetkom PH a planuje s nou na BMW RWD Challenge
PS: Ta prva foto v tom clanku je fakt kruta
Prva story o E28 M5
PS: Ta prva foto v tom clanku je fakt kruta
Prva story o E28 M5
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Zabrousím k jedné stopě, vynikající je podle mne Motohouse. Z těch kluků úplně teče nadšení pro věc a umí to podat. Sice jsem těžce dvoustopej, ale tohle si vždycky rád přečtu.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
Divím se, že tu není zmíněn faster, jak jsem si nikdy nekupoval časopisy tak tento mi učaroval.
Doufám, že přestože píšu svůj první příspěvek nebudu nařčen z reklamy, to bych opravdu nerad.
Doufám, že přestože píšu svůj první příspěvek nebudu nařčen z reklamy, to bych opravdu nerad.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
SC zase perli...
http://www.autocar.co.uk/blogs/motoring ... -miss-them...manual gearbox is history. And anyone who thinks otherwise can stand over there alongside the rest of the Luddites, with their VHS video recorders, their black and white TV sets and their belief that the earth is flat.
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...