Suzuki Swift Sport 2012
Re: Suzuki Swift Sport 2012
jak velkou myslis, ze mame redakci?
nemuzeme mit vsechno, uz tak to neni kam stavet
nemuzeme mit vsechno, uz tak to neni kam stavet
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Zatí vypadá hodně zajímavě http://www.autozurnal.com/novy-suzuki-s ... chu-video/
Ale už se těšim na test autofora )
Ale už se těšim na test autofora )
SSS - vdechne tě do života
Dneska jsem ho měl pučený a jsem asi zamilovaný, pro mne jediný mínus je že to nemá 5. dveří a nemuselo by být vše tak přeposilovaný, ale fakt autí pro mne
Moucha: jaky to ma podvozek ? Mel si to pujceny na 17" kolech ? Co zvuk a vykon ty 1,6 ? Koukal jsem nedavno na videorecenzi a byli z toho vcelku "vodvareny", tak proto tolik dotazu
Jop na 17", je to překvapivě komfortní, ale bez větších náklonů, taková motokára do města Zvuk je pro mě normál, nic co by člověka oslnilo, jen z výfuků to je lepší. Výkon neohromí, nezatlačí do sedačky nic, ale při pohledu na tachák tam těch 100kW bude.
Spotřebu jsem měl celkovou 8,5 za 50km, byl v tom výlet na 180 a pořád předjíždění a rychlosti okolo 160ti spotřeba byla 8,9 pak to kleslo na těch 8,5.
Ještě si ho půjčím na den, ale až někdy za 3 týdny, teď na to nebudu mít čas.
Líbí se mi to hodně )
Spotřebu jsem měl celkovou 8,5 za 50km, byl v tom výlet na 180 a pořád předjíždění a rychlosti okolo 160ti spotřeba byla 8,9 pak to kleslo na těch 8,5.
Ještě si ho půjčím na den, ale až někdy za 3 týdny, teď na to nebudu mít čas.
Líbí se mi to hodně )
Moucha: U konkurence (nechtelo se mi zakladat ucet na garaz ) se psalo, ze se da pujcit na den, ale na webu jsem nic nenasel. To je neco spesl navic nebo jak to funguje s tim pujcovanim ?
//dosti dementni dotaz, ale neda mi to se nezeptat.
Diky
//dosti dementni dotaz, ale neda mi to se nezeptat.
Diky
tak pokud se projeví zájem a zaplatí zapůjčení tak není problém .-) Při případné koupi se peníze vracejí, já ho budu na den teprve půjčovat, ale až tak na konci května
swist stoji pred domem. pri vcerejsi ceste po dalnici me docela nudil. dnes jsem ho protahl po okreskach a v podstate mam jedinou vyhradu. ovsem tak velkou, ze bych to nejradeji shodil ze skaly.
bud se tomu zasekava plyn, ale spise to ma tak blbe naladenou elektroniku, ze otacky poadaji rychlosti prachoveho peri.
zbytek je moc prijemny, jen to nemuselo byt tak nafoukle.
bud se tomu zasekava plyn, ale spise to ma tak blbe naladenou elektroniku, ze otacky poadaji rychlosti prachoveho peri.
zbytek je moc prijemny, jen to nemuselo byt tak nafoukle.
Autoforum.cz