Zimní/letní? Už máte přezuto?
Re: Zimní/letní? Už máte přezuto?
přezuji až přední gumy dosáhnou 2mm
Právě dopřezuto. Sem musel, bo v zadní zimní gumě hřebík (spíš nějaká hřídelka průměr 2,5mm) s rychlostí utíkání 1atm/5dní. Najel jsem na tom asi 800km a už mne to přestalo bavit furt foukat.
mno tak, letní P-zero 255/40 R17 a 225/45 R17 RSC moc nepřekvapily, tedy spíš jo, ale negativně.... a tím nemyslím RSC...
stačí krapet ostřejší průjezd zatáčkou a už kníkají, totéž při ostřejším brždění na hranici zásahu ABS.... sou to ale fungláče, musím je napřed krapet ojet než vyřknu v tomhletom ohledu def ortel....
co je větší průser je hlučnost.... ne hluk odvalování, v tomhle jsou fajn tiché až někam do 180 (dál sem to prozatím nezkoušel), ale aerodynamický hluk (svistot od kol, zvláště zadních) je od 50km slyšet a od stovky už je obtěžující
stačí krapet ostřejší průjezd zatáčkou a už kníkají, totéž při ostřejším brždění na hranici zásahu ABS.... sou to ale fungláče, musím je napřed krapet ojet než vyřknu v tomhletom ohledu def ortel....
co je větší průser je hlučnost.... ne hluk odvalování, v tomhle jsou fajn tiché až někam do 180 (dál sem to prozatím nezkoušel), ale aerodynamický hluk (svistot od kol, zvláště zadních) je od 50km slyšet a od stovky už je obtěžující
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
mám CSC3, ale nějak se mi nezamlouvají....takže asi brzy vyměním za CSC 5P
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Michelin Pilot SuperSport jsou super
tak beru zpět, po pár stovkách kilometrů si to sedlo a v zatáčkách ani při brždění už nekvičí.... jen ta aerodynamická hlučnost zůstala.... a musím P-zera pochválit za chování na mokré silnici, v tomhle obledu jsou o 100% lepčí než loňské potenzy
Cvičná otázka (realizace bude až na podzim) :
Dezent RE
píše se u nich "lakované, vhodné na zimu"
Navíc se líbí, velmi...
Co myslíte, je ten popisek a ikona (zimní provoz) pravdivý ?
Dezent RE
píše se u nich "lakované, vhodné na zimu"
Navíc se líbí, velmi...
Co myslíte, je ten popisek a ikona (zimní provoz) pravdivý ?
Kup si nějaké lehce jeté originály, ne tyhle bláta
Ain´t nobody got time for that
to nebude na brambora, tam mám origoš jak zimní, tak letní.... tohle bude pro drahou na její nové brrrrmmmbrmmmmm....