Kde koupit BMW v CR?
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kde koupit BMW v CR?
Tak tak, tiez by som sa na to vyprdol a isiel do AT.
Par info z SVK BMW klubu, iked tam sa toho tiez nakeca...
http://www.bmwklub.sk/technicke-okienko ... 50-45.html
Par info z SVK BMW klubu, iked tam sa toho tiez nakeca...
http://www.bmwklub.sk/technicke-okienko ... 50-45.html
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- kompakt
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
Jeď k prvnímu prodejci BMW v Německu na kterýho narazíš a ten bude určitě lepší než kterýkoliv u nás. Jde také o následný servis a ten se fakt nedá srovnávat. Minulý rok jsem tam kupoval 123D (jetou, ale u dealera BMW), mám tři BMW a se všema jezdím na servis jen tam, i pneu mi tam mění.
Samej dýzl: 330XDA, 123D a 320D
To je ale dost smutný co
Kdyby bylo v CR smutny jen tohle bylo by to super... Prijde mi, ze je to tak se vsim, jak se clovek podiva za zapadni hranice nestaci se divit.525iX píše:To je ale dost smutný co
No podla odporucani sa Ceskym aj SK servisom vyhnem, myslim ze s Rakuskym servisom nemozem nic pokazit...
Ja praveze idem do Nemecka ale az za dva mesiace, teraz tam nemam cestu takze tam koli tomu nepojdem. A dva mesiace sa mi ho nechce trapit, myslim si ze najlepsie bude aby islo co najskor do servisu....
Ja praveze idem do Nemecka ale az za dva mesiace, teraz tam nemam cestu takze tam koli tomu nepojdem. A dva mesiace sa mi ho nechce trapit, myslim si ze najlepsie bude aby islo co najskor do servisu....
- kompakt
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
S Rakouským servisem určitě nic nepokazíš, věř tomu
Samej dýzl: 330XDA, 123D a 320D
Co jsem zaslechl (bez osobní zkušenosti!), tak na Moravě pro BMW i na jeho servis daleko raději do Zlína nebo do Olomouce, než do Brna nebo do Ostravy. A Rakousko to samozřejmě jistí...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
já bych to zase tak endramatizoval. Výměnu oleje zvládnou snad skoro v každým servisu. A že je jakejkoli bmw servis v SRn lepsi nez v CR, tomu se nezbyva nez se usmat. TAky to v D neni zadna slava, da se rict ze je to podobny jako u nas vychazim z osobnich nebo rodinnych zkusenosti...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Bond: Znam jednoho servisaka z velkeho servisu VW v Praze a ten je pri vymenach oleje tak uspesny, ze pak muze spoustu Shell V-Power levne prodavat kamaradum a nebo ho pouzivat na sve melouchy. Ani bych se nedivil, kdyby mu obcas zustal v kapse i nejaky nahradni dil.
My next car is gonna be A///MAZING !
No jestli bude servis BMW na urovni jejich prodeje, tak to me teda panbuh opatruj:
Prepis me konverzace s prodejcem v Ostrave:
On: ale u te 120d si uz muzete priplatit za sportovni verzi automatu
Ja: a v cem je jako ta sportovni verze lepsi?
On: no radi to proste lip, rychleji, jemneji, budete z to mit sportovni pocit
Ja: a neni nahodou rozdil jen v tech padlech pod volantem?
On: no, vlastne jo...
Bylo mi z toho celyho nakupu tak nak smutno. Nevim kolik takovy prodejci berou penez, ale mohli by si sakra aspon prolistovat prospekt od toho auta ne?
Prepis me konverzace s prodejcem v Ostrave:
On: ale u te 120d si uz muzete priplatit za sportovni verzi automatu
Ja: a v cem je jako ta sportovni verze lepsi?
On: no radi to proste lip, rychleji, jemneji, budete z to mit sportovni pocit
Ja: a neni nahodou rozdil jen v tech padlech pod volantem?
On: no, vlastne jo...
Bylo mi z toho celyho nakupu tak nak smutno. Nevim kolik takovy prodejci berou penez, ale mohli by si sakra aspon prolistovat prospekt od toho auta ne?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k