je to tu.. ked nenisu argumenty zacinas sa rozculovat ale davaj si pozor lebo tvoja (a nielen tvoja) snaha robit druhym zle moze mat casto necakany uplne opacny ucinok ako si povodne zamyslal. a len tak pre info nikto mi ziadne zastupenie nezobral takze klud.. nasi zakaznici sa bat nicoho nemusiařidičBOB píše:Od jakých lidí? Čím mne Vy chcete nazývat?? Vy, který na jedné straně prodáváte detektory a na druhé straně se bratříčkujete s PSR a jste přímo zainteresován na prodeji měřící techniky tomuto orgánu?! Vy chcete o něčem kázat??ragamix píše:je zaujimave sledovat reakcie "bojovnikov za pravdu" (bob, vs ale aj dalsi).. namiesto kritizovania toho kto vedome klame o CZ verziach sa to snazite zakryt utokom na cloveka ktory na toto poukazal. ale to sa dalo cakat od takych ludi ze...
Nebo když nejde obchod s AR technikou (pokud vím, tak zastoupení na Laser Interceptor Vám už pro neschopnost sebrali), tak alespoň budete podjebávat své zákazníky na druhé straně barikády?
AR - OT po 104
Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ano, rovněž na základě falešných informací od mého dodavatele zboží, který neměl zájem na tom, abych náhodou začal spolupracovat s někým jiným a proto všechny rozeštvával! O převlékání kabátů komunistů nic nevím, nikdy jsem v žádné straně nebyl a ani nikdo z blízkého příbuzenství, ale slyšel jsem, že ze zlodějů jsou nejlepší policajti a jak je vidět, platí to i opačně!řidičBOB píše:No vidíte..a já si pamatuji doby, kdy jste firmě, kterou nyní postujete v odkazech, nemohl přijít na jméno. Ale je vcelku normální, že komunisti převlékají kabáty podle toho, odkud vane vítr. Je mi z lidí, jako jste Vy, na zvracení!
Mě je zase na zvracení z lidí jako jste vy - arogantních hulvátů, kteří se schovávají za anonymitu Internetu, dělají ramena a všechny kolem uráží, ale když si na ně někdo došlápne, tak se staženou (_!_) hned zametají stopy a mění nicky, viz. kauza TV Nova: http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php ... &sk=t&sd=a.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Mohu Vás ujistit, že se za žádnou anonymitu neskrývám. Vy velmi dobře víte, kdo jsem, protože jsem byl Vaším dlouholetým zákazníkem. Stejně tak PJ, mmira a acer.t vědí, kdo jsem a možná tomu nebudete věřit, ale známe se i osobně.
A ano, netoužím být za hvězdu v TVNOVA, protože novináři jsou lháři (čemuž Vy musíte velmi dobře rozumět) a v této oblasti se od nich nedá očekávat pravdivá informovanost...viz. kauza v Pardubicích. Ale možná Vás uklidní to, že po odvysílání reportáže jsem byl na policii dobrovolně, jestli existuje nějaký důvod/problém a zda mne skutečně hledají. Nemám jediný důvod se schovávat, ale rovněž nemám jediný důvod cokoliv vytrubovat do světa nebo nechat vláčet svůj ksicht v pořadech televize.
Takže asi tolik, milý lháři a podvodníku.
A ano, netoužím být za hvězdu v TVNOVA, protože novináři jsou lháři (čemuž Vy musíte velmi dobře rozumět) a v této oblasti se od nich nedá očekávat pravdivá informovanost...viz. kauza v Pardubicích. Ale možná Vás uklidní to, že po odvysílání reportáže jsem byl na policii dobrovolně, jestli existuje nějaký důvod/problém a zda mne skutečně hledají. Nemám jediný důvod se schovávat, ale rovněž nemám jediný důvod cokoliv vytrubovat do světa nebo nechat vláčet svůj ksicht v pořadech televize.
Takže asi tolik, milý lháři a podvodníku.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Moc si fandíte. Já nejsem rozčílen. Jenom mi vadí, když začíná moralizovat levák Vašeho zrna. To je celé.ragamix píše: je to tu.. ked nenisu argumenty zacinas sa rozculovat ale davaj si pozor lebo tvoja (a nielen tvoja) snaha robit druhym zle moze mat casto necakany uplne opacny ucinok ako si povodne zamyslal. a len tak pre info nikto mi ziadne zastupenie nezobral takze klud.. nasi zakaznici sa bat nicoho nemusia
Já jsem nikdy otevřeně (pomocí odkazů, cen, atd) nepropagoval Robertovu firmu a už vůbec ne tak masivně, jak to dělá ten, který teď s oblibou říká, jak byl léta podváděn. Člověk by tomu snad i věřil, kdyby v jednom kuse neopakoval, jak je v oboru již 20 let, s námi pak od 15 do 17ti let, jak je velkým odborníkem, jak si vše poctivě testoval, atd. - stěží lze uvěřit tomu, že někdo jako ON by prozřel zrovna v době, kdy z důvodu vlastní blbosti přišel o možnost autorizované distribuce produktů, které tady skutečně léta prodával. Vždycky jsem dával pouze videa, bez vlastního komentáře... Ta doba ale skončila a když tak po tom tedy voláte, tak se můžete těšit na srovnání DSI vs Protector - a to hlavně doplňkových funkcí (třeba té Vaší skvělé databáze). Detekce nemá smysl moc zkoumat, protože u Stingeru jsou známé z mých videí a 975tku snad ani takový velelhář, jakým je ynženýr, zpochybňovat nebude
Jestli jste to chtěli takto, tak se oprostíme od toho, kdo-co-kde a komu a zaměříme se blíže na srovnání Vašeho a konkurenčního výrobku.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
no vida ale tv joj vsetci vsetko zereteřidičBOB píše:... novináři jsou lháři (čemuž Vy musíte velmi dobře rozumět) a v této oblasti se od nich nedá očekávat pravdivá informovanost...
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
řidičBOB píše:Takže asi tolik, milý lháři a podvodníku.
řidičBOB píše:Já jsem nikdy otevřeně (pomocí odkazů, cen, atd) nepropagoval Robertovu firmu a už vůbec ne tak masivně, jak to dělá ten, který teď s oblibou říká, jak byl léta podváděn.
A pak kdo tady lže ...
O cca 10.000 Kč víc, ale na to se VS neptal. Holt, Stinger není pro šetřivé, pro které je spíše LT400 nebo Blinder. Antilaser ale taky není pro socky a přesto jej lidí kupují, byť takový Laser Interceptor stojí měně a má srovnatelnou účinnost.řidičBOB píše:Rozměry jsou věc moc pěkná...a co cena? Kolik stojí 3 čidla SL, které poskytnout prý srovnatelnou ochranu jako single u AL G9RX??
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
ano a urcite bude zrovnavanie objektivne ako doteraz ze ano. zrovnavanie produktov od fandu a kamarata konkurencie to je teda vrchol objektivity. tomu uz veri len uplny blazon bez ohladu na to dolezite je co si myslia a ako to vidia zakaznici nez nejaky pisalek na forach.řidičBOB píše:Ta doba ale skončila a když tak po tom tedy voláte, tak se můžete těšit na srovnání DSI vs Protector - a to hlavně doplňkových funkcí (třeba té Vaší skvělé databáze). Detekce nemá smysl moc zkoumat, protože u Stingeru jsou známé z mých videí a 975tku snad ani takový velelhář, jakým je ynženýr, zpochybňovat nebude
Jestli jste to chtěli takto, tak se oprostíme od toho, kdo-co-kde a komu a zaměříme se blíže na srovnání Vašeho a konkurenčního výrobku.
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Každý si může udělat obrázek o nestrannosti řidiče Boba a jeho nezávislém fóru sám, stačí když propingne stránky http://www.antiradary.net a http://www.antiradary-forum.net a zjistí, že sídlí na stejné adrese. Když pak pingne i stránky http://www.antiradary-recenze.cz, tak zjistí, jak je to s objektivitou těchto "recenzí" a proč tam některé produkty typu Stinger DSI maximálně zdrbou a jiné vychválí do nebes, byť praktické zkušenosti jsou úplně jiné.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
to už tady bylo...co tam máte dál?
BTW: a co je objektivní? Třeba to, že prodejce/ynženýr je zároveň moderátorem kategorie, na nezávislém fóru (jak to má v podpisu), pro produkt, kterého je zároveň jediným dovozcem do ČR?
BTW: a co je objektivní? Třeba to, že prodejce/ynženýr je zároveň moderátorem kategorie, na nezávislém fóru (jak to má v podpisu), pro produkt, kterého je zároveň jediným dovozcem do ČR?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ukažte mi jediné mé video, které by se v něčem odlišovalo od těch, které sem postujete Vy nebo ten Váš poskok/lhář v ČR? Ukažte mi, v čem je neobjektivní! Nebo jsou snad objektivní Vaše videa - čili videa prodejců?ragamix píše:ano a urcite bude zrovnavanie objektivne ako doteraz ze ano. zrovnavanie produktov od fandu a kamarata konkurencie to je teda vrchol objektivity. tomu uz veri len uplny blazon bez ohladu na to dolezite je co si myslia a ako to vidia zakaznici nez nejaky pisalek na forach.
Musím opět opakovat: Bel je konkurence pro pana ynženýra cca necelý rok. Já točím videa cca 12 let - pořád stejná. Pana ynženýra znám cca 10 let, Roberta cca 5-6 let... Já pořád používám hlavně výrobky Bel, protože jsou léty prověřené a ne jako kampaň na Stinger - v ČR měsíc a už je to jednička na trhu...přitom nikdo neví, jak dlouho vydrží hlava, displej a další věci. I když je to produkt známý v zahraničí, tak pro ČR je nový a podle Vašich slov se od toho EU zásadně liší.
A myslím, že ani Vy nevěříte tomu, že jsem nějaký internetový pisálek, který nikoho nezajímá... alespoň se vy dva lháři domluvte, protože pan ynženýr zase tuhle psal, že zvyšuji popularitu Stingeru...takže moje videa a příspěvky zřejmě někdo sleduje..Vy zase píšete, že ne...Tak já vám už nevím...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time