Onboard videa
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
Je tam vidět čerstvě opravená silnice, museli to nechat zaschnout.aikoN píše:Dnešní důvod, proč jsem musel stát v 10km dlouhé koloně
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
zaujímavé je, že červaná vadí, ale nepovolená rychlost(ve vašem padání hehehehe) nevadí.
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nedodrzeni rychlosti ma nekolik skupin, navic podle toho, zda k poruseni dojde v obci nebo mimo ni. Cervena ma pouze jedno hodnoceni z hlediska prestupkoveho a je pomerne zasadni. Takze srovnavejme srovnatelne prestupky
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nemluvě o tom, jaký následek může mít jedno, nebo druhé. Krom toho, to, že tu jsou videa, kde jsou "přestupkáři" neříká nic o tom, že autoři videí jsou svatí Sám jsem udělal pár bot, za které bych si měl pořádně nafackovat a některá pravidla porušuju pravidelně a vědomě, smozřejmě ve snaze neomezit a neohrozit porušením jiné.
Jestli je to na dálnici z Brna na Vyškov, tak to bylo ještě v sobotu rozjebané, možná jim tam schnul beton/tuhnul asfalt.aikoN píše:Dnešní důvod, proč jsem musel stát v 10km dlouhé koloně
Ta cervena se nejaka rozmaha. Zvlast Milady Horakove a Svatovitska je jasna plus nedavno nabrezi Kapitana Jarose, kde na spechajiciho korejce skoro doplatil AM Vantage rozdelenim vejpul.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time