to zni dobre. a mohli byste pribalit aji simulator, potreboval bych promerit ARIhope995 píše:No jasně já a Robert a řidič Bob přijedeme ale je to naposled, pokud nás zase někdo nepředjede...
Czechring - jarní poježdění
Re: Czechring - jarní poježdění
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Nene, Caterham přestal jezdit dřív než sme začli jezdit.jarka píše:Citím caterhama, je to tak?Ihope995 píše:No jasně já a Robert a řidič Bob přijedeme ale je to naposled, pokud nás zase někdo nepředjede...
Nebát se.... !
se pripomenuIhope995 píše:Když na to nezapomenem tak určitě ....
Autoforum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jako já naposled stativ k lidaruIhope995 píše:Když na to nezapomenem tak určitě ....
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
na mě nikdo nemá já jsem lopata největšídrugster píše:Ja prave myslel, ze svezes ty me:-).Ze mi pekne ukazes nove ridicske dovednosti U me te uz nic neprekvapi. Jsem porad lopatajanbrasna píše:Mel bys! ;} Aspon me nekdo sveze dokola, ja pravdepodobne dorazim s obutim na kasi…drugster píše:Ze bych mel pracovne 17.4. cestu do HK?
Nebud smutny. I s lopatou se da neco delat
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
To byste mě někdo musel naučit řídit. Mam talent přetlačit ven ze silnice i DSC… ;]drugster píše:Ja prave myslel, ze svezes ty me:-).Ze mi pekne ukazes nove ridicske dovednosti
Jéé, tak ty se hlásíš dobrovolně, že mě budeš vyhlídkově vyvážet? Super! Teď už se mě nezbavíš! :] A nebo bys mě moh provézt v mým parníku, to bych taky docela uvítal 0;}mmira píše:uz ti nejsem dost dobry, jo... to si budu pamatovat
začínám uvažovat, že bych se taky přijel podívat. řj opravená, cívka vyměněná, gumy přezuté.
Pravda vyděsí