fakt? kde třeba? já je jenom vidím jak hlídají parkování před muzeemaikoN píše:Hm, tento týden se v rožnově městapo fakt činí. Zatím nebyla doba, kdy bych je s tou jejich věcičkou nepotkal.
Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Pravda vyděsí
Jo, prý jsou všude furt...já je potkal jen měřit u muzea a na nábřeží
Ain´t nobody got time for that
na nábřeží - buď hned za eroplánem nebo až u knihovny, dále vjezd z dolní bečvy do rožnova, z frenštátu ta rovinka k eroplánu - tohle všechno si obstará O1 s laserem a po městě buzeruje caddy většinou za parkování.Brus píše:fakt? kde třeba? já je jenom vidím jak hlídají parkování před muzeemaikoN píše:Hm, tento týden se v rožnově městapo fakt činí. Zatím nebyla doba, kdy bych je s tou jejich věcičkou nepotkal.
edit: Teďka jsem se podíval, kolik mají měřených úseků a zdá se mi, že si to opět docela rozšířili.
Rychlost zabíjí!
já neska vašuta (s tím přístrojem v ruce, sedíc na sedadle spolujezdce v jejich "firemní" oftáce s pruhem) viděl u AutoMarek - vypadal, jako že si "fotí" auta na příjezdu do města od pinduly.... ale nic ně nepíplo ....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já jsem mu dneska ukazoval ale nějak na to nereagoval
Rychlost zabíjí!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A máme tady 1. video s B7...silnice I.třídy - pokud se nepletu, tak obec Rančířov. Autorem je člen A-F.net "Papája"
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ja vcera potkal 2x O2 1.8TSI, pokazdy detekce dost pozde - poprve cca 250m, ale na rozlehly plose, takze malo odrazu, druhy mozna jeste min shovana za protihlukovou stenou...nevim, zda to nejak jinak naladili, ale predtim i jinak slabsi V1 hlasil daleko predem
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dnes vylezla MP Praha s lidarem na Radlickou:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele: