Passat 3.2 V6 FSI 4Motion DSG Highline
Passat 3.2 V6 FSI 4Motion DSG Highline
Zdravím.
Moc jsem na netu o tomto motoru v passatovi nenašel. Uvažuji o tomto autě jako druhé do rodiny, jízda po okreskách, hory atd., roční nájezd jenom kolem 5tis. km - spotřeba mě tudíž netrápí. Chci se zeptat, zda tato kombinace (auto/motor/DSG) trpí nějakými předvídatelnými poruchami.
Našel jsem pouze hodně stížností na 3,2l motor v audi, ale to je jiná konstrukce, o tomto nic špatného. V Německu jsou za docela solidní ceny, kolem 16tis.E bez daně za 4 roky jetý kousky v plný výbavě s nájezdem do 100 tisíc. Variantou by bylo CC s 3,6l, ale vzhledem k jízdě na horách mi přijde méně vhodné. Díky za názory
Moc jsem na netu o tomto motoru v passatovi nenašel. Uvažuji o tomto autě jako druhé do rodiny, jízda po okreskách, hory atd., roční nájezd jenom kolem 5tis. km - spotřeba mě tudíž netrápí. Chci se zeptat, zda tato kombinace (auto/motor/DSG) trpí nějakými předvídatelnými poruchami.
Našel jsem pouze hodně stížností na 3,2l motor v audi, ale to je jiná konstrukce, o tomto nic špatného. V Německu jsou za docela solidní ceny, kolem 16tis.E bez daně za 4 roky jetý kousky v plný výbavě s nájezdem do 100 tisíc. Variantou by bylo CC s 3,6l, ale vzhledem k jízdě na horách mi přijde méně vhodné. Díky za názory
Re: Passat 3.2 V6 FSI 4Motion DSG Highline
to ma 184kw? myslim ze tam byly problemy s napinaky a rozvodaky v motoru
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
pletu se, nebo tadle motorizace se v passatu v CZ vůbec nikdy neprodávala?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Pletes se, ma to moje zena.pavproch píše:pletu se, nebo tadle motorizace se v passatu v CZ vůbec nikdy neprodávala?
Ad puvodni dotaz. Nas ma najeto 88k km, krom par drobnosti s tim neni zadny problem, auto pusobi vcelku dobrym dojmem a jediny co to kazi je DSG, tak otresnej automat jsem nezazil. Samozrejme ze zalesi od stylu jakym s tim budes jezdit... Pokud bys byl odnekud od Brna,bude nejlepsi se s tim svezt a nazor si udelat sam;)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Jezdit s tím bude taky hlavně žena. Jde mi o to, že to bude 3-4 roky který auto s nájezdem kolem 80tis, tak aby se třeba obecně nevědělo, že přesně v téhle době se něco typicky sere a proto se ho všichni zbavujou
ja bych se bal snad jen DSG a ruznych zaludnosti s tim spojenych, auto jako takove na me pusobilo dobre
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Všichni se toho zbavují, protože to není přátelské k dnešním cenám N98/N95. Ohledně DSG se můžeme bavit o řazení jako takovém, kde s tím ovšem nic nenaděláme, protože to jsou vlastnosti té převodovky a nikoliv vady. Druhou věcí je pak možnost poruchy, což má několik kroků v rámci servisu: nastavení SW, výmena oleje, výměna mechatroniky + výměna oleje, SW do základního nastavení, výměna celé skříně. Ta poslední možnost je řádově 150-180t, což není málo.
Já mám v autě 3.6FSI a rozdíl proti 3.2FSI je velký... Ta třidvojka je proti tomu dosti vydechlá.
Já mám v autě 3.6FSI a rozdíl proti 3.2FSI je velký... Ta třidvojka je proti tomu dosti vydechlá.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tak ona ani ta superpassati 3,6 moc nejedeřidičBOB píše:Všichni se toho zbavují, protože to není přátelské k dnešním cenám N98/N95. Ohledně DSG se můžeme bavit o řazení jako takovém, kde s tím ovšem nic nenaděláme, protože to jsou vlastnosti té převodovky a nikoliv vady. Druhou věcí je pak možnost poruchy, což má několik kroků v rámci servisu: nastavení SW, výmena oleje, výměna mechatroniky + výměna oleje, SW do základního nastavení, výměna celé skříně. Ta poslední možnost je řádově 150-180t, což není málo.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
to podle toho, jaké mantinely srovnávání nastavíš... Ve srovnatelné konkurenci moc soupeřů nemá.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tak jiste, oproti 95% vozu to jede obstojneřidičBOB píše:to podle toho, jaké mantinely srovnávání nastavíš... Ve srovnatelné konkurenci moc soupeřů nemá.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW