Nezajima me, co je dnes bezne, spousta kravin je dnes bezna Ctyrdverove kupe je proste neco jako jit po stopach beznohychcoupé - n coupé [ˈkuːpei, (American ) ku:ˈpei]
a two-door car with a fixed roof
Passat 3,2
Re: Passat 3,2
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
pavle mas problem s liftbackem ci hatchbackem? ja jen, ze dnesni lift byl puvodne hatch to auto neni kupe, to auto je 4D coupe a to je rozdil.
nicmene je to jen ukazka toho, jak nekteri netravi vyvoj. kdyby od pocatku vsichni lpeli na tom, co bylo a odmitali nove veci, tak bychom tu jezdili otevrenou karou s pohonem na parni stroj.
nicmene je to jen ukazka toho, jak nekteri netravi vyvoj. kdyby od pocatku vsichni lpeli na tom, co bylo a odmitali nove veci, tak bychom tu jezdili otevrenou karou s pohonem na parni stroj.
Ze se mi nelibi oznaceni kupe pro sedan neznamena, ze jsem odpurcem pokroku Rikat necemu jinak nez co to ve skutecnosti je neni pokrok...
Skanz3n
Skanz3n
no ale oktavce rikas liftback, pritom kdysi puvodne se temto karoseriim rikalo hatchback to ja jen k tem "odporum"
az ted sem zjistil kolika typum karoserii se rika kupe... no parada http://en.wikipedia.org/wiki/Coup%C3%A9
az ted sem zjistil kolika typum karoserii se rika kupe... no parada http://en.wikipedia.org/wiki/Coup%C3%A9
Ted uz se rika kupe opravdu vsemu, i X6
Nevim no, mne se to proste nelibi, snad se mi jeste muze neco libit a nelibit
Nevim no, mne se to proste nelibi, snad se mi jeste muze neco libit a nelibit
Skanz3n
Skanz3n
neco malo jo
příklad?goes píše:pavle mas problem s liftbackem ci hatchbackem? ja jen, ze dnesni lift byl puvodne hatch to auto neni kupe, to auto je 4D coupe a to je rozdil.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
priklad ceho?Deli píše:příklad?goes píše:pavle mas problem s liftbackem ci hatchbackem? ja jen, ze dnesni lift byl puvodne hatch to auto neni kupe, to auto je 4D coupe a to je rozdil.
ten lift, který byl původně hatch, to mě zajímá
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
ne ze nejaky konkretni vuz byl hatch a ted je lift, tos pochopil spatne. Jde o to, ze danemu typu karoserie, kteremu se dnes rika liftback se puvodne rikalo hatchback. Az pozdeji se hatchback rozdelil na hatch a lift. Jinak koukni na mazdu, tak svou M6 lift stale znaci jako HBDeli píše:ten lift, který byl původně hatch, to mě zajímá