Chodec nebyl ale zraněn ze střelné zbraněBond007 píše:zasahnout dve civilni auta a zranit chodce... WTF?
Policejní brutalita
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní brutalita
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
V době zahájení pronásledování mohla policie disponovat informacemi, které je k takovému postupu opravňovaly... Jelikož na místě byla i GIBS, tak se nedomnívám, že by bylo postupováno nesprávně.Jacík píše: Taky myslím, že to je hodně velkej úlet... Těch nasazených policajtů, aut, vrtulník... A tohle kvůli borcovi, kterej si podvodem přišel na 300 tisíc (podle některých jiných zdrojů 500tisíc)? A i kdyby tu ženskou vydíral, tak pořád nikoho nezabil a fyzicky nikomu neublížil. Ať jdou policajti do háje. A Janoušek, kterej přejede ženskou (jenom náhodou ji nezabije) a ujíždí a zdrhá, si 5 minut po dopadení sedí na autě a telefonuje? Tohle nějak nedávám a nechápu. Když si představím, že kvůli jednomu pičusovi by mi zabili někoho blízkého, tak je mi z toho lehce na blití
Samozřejmě, že laikům se může zdát celá věc příliš akční, ale nezapomínejme, že policie zcela jistě neuvedla celou pravdu
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ježíši, to jsou ale fakt kecy... A představ si, že by nikdo nestřílel, jenom by za ním jeli policajti v houkačkách, on by se snažil jim ujet a ten řidič by smetl rovnou celou třídu MŠ, která by zrovna šla po nějakém přechodu. Bylo by to takto správně? Nepindali by stejní lidé, že policie jenom nečinně přihlížela a nezasáhla??šmoula píše:Představ si, že ti zbloudilá kulka zasáhne dítě. Obhajoval by si jejich zásah stejně?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
každá mince má dvě strany...
Ta hranice je velmi tenká a ne nadarmo se říká, že "po bitvě je každý generál"
Ta hranice je velmi tenká a ne nadarmo se říká, že "po bitvě je každý generál"
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Ano, mně jako laikovi se to zdálo příliš akční, stejně jako Bondovi a spoustě dalších Chápu, že mohl být ozbrojenej, nebezpečnej, atd., ale to sakra nikoho neopravnňuje, aby po něm střílel mezi lidma.řidičBOB píše:V době zahájení pronásledování mohla policie disponovat informacemi, které je k takovému postupu opravňovaly... Jelikož na místě byla i GIBS, tak se nedomnívám, že by bylo postupováno nesprávně.Jacík píše: Taky myslím, že to je hodně velkej úlet... Těch nasazených policajtů, aut, vrtulník... A tohle kvůli borcovi, kterej si podvodem přišel na 300 tisíc (podle některých jiných zdrojů 500tisíc)? A i kdyby tu ženskou vydíral, tak pořád nikoho nezabil a fyzicky nikomu neublížil. Ať jdou policajti do háje. A Janoušek, kterej přejede ženskou (jenom náhodou ji nezabije) a ujíždí a zdrhá, si 5 minut po dopadení sedí na autě a telefonuje? Tohle nějak nedávám a nechápu. Když si představím, že kvůli jednomu pičusovi by mi zabili někoho blízkého, tak je mi z toho lehce na blití
Samozřejmě, že laikům se může zdát celá věc příliš akční, ale nezapomínejme, že policie zcela jistě neuvedla celou pravdu
Vidím jasnou podobnost s modrou Octou v Prostějově, ale do nějaké obsáhlé debaty se znovu pouštět nebudu
Buďme rádi, že nikdo není mrtvej nebo vážně zraněnej, ale to provedení bylo prostě špatný a říkám to jako laik, který nikdy nikoho nepronásledoval
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A co měli dělat?? Sledovat ho z vrtulníku, dokud mu nedojde nafta?? Opět kašlat na to, že někdo nereaguje na výzvy k zastavení, najíždí do policistů a do jejich služebních vozidel??
Bože můj...
Bože můj...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Jsem jen pouhý laik, který nikdy nikoho nepronásledoval, po mně nemůžeš chtít rady pro policajty co a jak mají udělat
Mně taky nikdo neradí co a jak mám v práci dělat, abych při tom nikoho nezabil a neohrozil X desítek nevinných lidí, správný postup si musí kluci vymyslet sami
Mně taky nikdo neradí co a jak mám v práci dělat, abych při tom nikoho nezabil a neohrozil X desítek nevinných lidí, správný postup si musí kluci vymyslet sami