Policejní brutalita

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Policejní brutalita

Příspěvek od řidičBOB »

Bond007 píše:zasahnout dve civilni auta a zranit chodce... WTF?
Chodec nebyl ale zraněn ze střelné zbraně [-x
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Jacík píše: Taky myslím, že to je hodně velkej úlet... Těch nasazených policajtů, aut, vrtulník... A tohle kvůli borcovi, kterej si podvodem přišel na 300 tisíc (podle některých jiných zdrojů 500tisíc)? A i kdyby tu ženskou vydíral, tak pořád nikoho nezabil a fyzicky nikomu neublížil. Ať jdou policajti do háje. A Janoušek, kterej přejede ženskou (jenom náhodou ji nezabije) a ujíždí a zdrhá, si 5 minut po dopadení sedí na autě a telefonuje? Tohle nějak nedávám a nechápu. Když si představím, že kvůli jednomu pičusovi by mi zabili někoho blízkého, tak je mi z toho lehce na blití :ymsick:
V době zahájení pronásledování mohla policie disponovat informacemi, které je k takovému postupu opravňovaly... Jelikož na místě byla i GIBS, tak se nedomnívám, že by bylo postupováno nesprávně.
Samozřejmě, že laikům se může zdát celá věc příliš akční, ale nezapomínejme, že policie zcela jistě neuvedla celou pravdu ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

šmoula píše:Představ si, že ti zbloudilá kulka zasáhne dítě. Obhajoval by si jejich zásah stejně?
ježíši, to jsou ale fakt kecy... A představ si, že by nikdo nestřílel, jenom by za ním jeli policajti v houkačkách, on by se snažil jim ujet a ten řidič by smetl rovnou celou třídu MŠ, která by zrovna šla po nějakém přechodu. Bylo by to takto správně? Nepindali by stejní lidé, že policie jenom nečinně přihlížela a nezasáhla?? :ympray: :ympray: :ympray:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

že já něco vůbec psal. :-)
2.0i 107kW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

:D :D :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

Ale jo, kdyz to napíšeš takhle, tak to zní jako <> :)
2.0i 107kW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

každá mince má dvě strany...
Ta hranice je velmi tenká a ne nadarmo se říká, že "po bitvě je každý generál" ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacík »

řidičBOB píše:
Jacík píše: Taky myslím, že to je hodně velkej úlet... Těch nasazených policajtů, aut, vrtulník... A tohle kvůli borcovi, kterej si podvodem přišel na 300 tisíc (podle některých jiných zdrojů 500tisíc)? A i kdyby tu ženskou vydíral, tak pořád nikoho nezabil a fyzicky nikomu neublížil. Ať jdou policajti do háje. A Janoušek, kterej přejede ženskou (jenom náhodou ji nezabije) a ujíždí a zdrhá, si 5 minut po dopadení sedí na autě a telefonuje? Tohle nějak nedávám a nechápu. Když si představím, že kvůli jednomu pičusovi by mi zabili někoho blízkého, tak je mi z toho lehce na blití :ymsick:
V době zahájení pronásledování mohla policie disponovat informacemi, které je k takovému postupu opravňovaly... Jelikož na místě byla i GIBS, tak se nedomnívám, že by bylo postupováno nesprávně.
Samozřejmě, že laikům se může zdát celá věc příliš akční, ale nezapomínejme, že policie zcela jistě neuvedla celou pravdu ;-)
Ano, mně jako laikovi se to zdálo příliš akční, stejně jako Bondovi a spoustě dalších :-) Chápu, že mohl být ozbrojenej, nebezpečnej, atd., ale to sakra nikoho neopravnňuje, aby po něm střílel mezi lidma.

Vidím jasnou podobnost s modrou Octou v Prostějově, ale do nějaké obsáhlé debaty se znovu pouštět nebudu :-)

Buďme rádi, že nikdo není mrtvej nebo vážně zraněnej, ale to provedení bylo prostě špatný a říkám to jako laik, který nikdy nikoho nepronásledoval :D ;)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

A co měli dělat?? Sledovat ho z vrtulníku, dokud mu nedojde nafta?? Opět kašlat na to, že někdo nereaguje na výzvy k zastavení, najíždí do policistů a do jejich služebních vozidel??
Bože můj...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacík »

Jsem jen pouhý laik, který nikdy nikoho nepronásledoval, po mně nemůžeš chtít rady pro policajty co a jak mají udělat :-)

Mně taky nikdo neradí co a jak mám v práci dělat, abych při tom nikoho nezabil a neohrozil X desítek nevinných lidí, správný postup si musí kluci vymyslet sami :-)
Odpovědět