Policejní brutalita

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Re: Policejní brutalita

Příspěvek od Jacík »

Bond007 píše:
ultima ratio píše:Majitelé aut poškozených střelbou policistů se můžou o náhradu škody obracet na policejní prezídium. :ar!
http://www.novinky.cz/krimi/263902-poli ... l?ref=boxE
http://www.novinky.cz/krimi/263889-lete ... cistu.html
neni tohle spis na tema policejni demence? chapu ze vydirani je spatna vec, vydavani se za policistu taky... ale poradat kvuli tomu takovouhle akci, strilet po sobe z kulometu...zasahnout dve civilni auta a zranit chodce... WTF?
Taky myslím, že to je hodně velkej úlet... Těch nasazených policajtů, aut, vrtulník... A tohle kvůli borcovi, kterej si podvodem přišel na 300 tisíc (podle některých jiných zdrojů 500tisíc)? A i kdyby tu ženskou vydíral, tak pořád nikoho nezabil a fyzicky nikomu neublížil. Ať jdou policajti do háje. A Janoušek, kterej přejede ženskou (jenom náhodou ji nezabije) a ujíždí a zdrhá, si 5 minut po dopadení sedí na autě a telefonuje? Tohle nějak nedávám a nechápu. Když si představím, že kvůli jednomu pičusovi by mi zabili někoho blízkého, tak je mi z toho lehce na blití :ymsick:
balance
Autoškolák

Příspěvek od balance »

Tak nelze to IMHO hodnotit podle "blbych" 300 tisic. Borec byl povazovan za policistu, ktery o sobe tvrdi, ze dokaze ovlivnit vysetrovani. Takze za pochuzkare asi povazovan nebyl. A ze jako policista bude u sebe mit zbran, se dalo predpokladat.
A nasazeni vrtulniku pri zasahu URNA mi take neprijde nic divneho, kdy jindy by jej meli nasazovat?
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacík »

Takovou akci bych chápal u člověka, kterej před chvilkou přepadnul benzinku a někoho tam zabil, ne u někoho, kdo se vydává za policajta a z někoho dostal podvodem 3kila... A i u toho vraha mi přijde nefér riskovat životy náhodných kolemj(e)doucích.
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

balance píše:Tak nelze to IMHO hodnotit podle "blbych" 300 tisic. Borec byl povazovan za policistu, ktery o sobe tvrdi, ze dokaze ovlivnit vysetrovani. Takze za pochuzkare asi povazovan nebyl. A ze jako policista bude u sebe mit zbran, se dalo predpokladat.
A nasazeni vrtulniku pri zasahu URNA mi take neprijde nic divneho, kdy jindy by jej meli nasazovat?
vrtulnik a pod je oduvodnitelnej, ta akce se strilenim ze sapiku za jizdy a to divadlo kolem ne ;)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

No hlavně by měli vyšetřit kdo je ona krysa, která vynáší informace ven a až poté pořádat nějaké akce.
2.0i 107kW
balance
Autoškolák

Příspěvek od balance »

Ta strelba je otazkou, borec ocividne zastavovat nechtel a nez prodluzovat honicku mestem, je strelba na pneumatiky asi celkem bezna vec a URNA to urcite trenuje.
Uvidime, co vypadne z interniho setreni GIBS. Ovsem zasahy jinych vozidel pripadne osob jsou asi jen tezko obhajitelna.
A divadlo? Mi to prijde jako klasicka scena ... padouch, za nim policajti, prostreli mu gumy a chytnou ho. Jo kdyby za nim vyrazila jizda na konich, tak by mi to prislo divne, ale takto? :-?
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

Představ si, že ti zbloudilá kulka zasáhne dítě. Obhajoval by si jejich zásah stejně?
2.0i 107kW
balance
Autoškolák

Příspěvek od balance »

Strelba imho byla na miste. Jeji provedeni zrejme ne.
Zasahy nezucastnenych vozidel a osob neobhajuji a do dizkuze od diteti se nenecham vtahnout. =;
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

Uvedl jsem to jenom jako příklad, nic víc, nic mín. Osobně si myslím, že zásah byl nepřiměřený a měli štěstí, že se nikomu nic nestalo a to, že tento zásah obhajuješ jako správný, ano je to tvůj názor, ale dle mého soudu špatný.

Dle mě, by to šlo vyřešit elegantněji, kdyby do něj najeli a nabořili ho, případně ho vytlačili do příkopu... Místo na tento zásah tam bylo...
2.0i 107kW
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

balance píše:Ta strelba je otazkou, borec ocividne zastavovat nechtel a nez prodluzovat honicku mestem, je strelba na pneumatiky asi celkem bezna vec a URNA to urcite trenuje.
Uvidime, co vypadne z interniho setreni GIBS. Ovsem zasahy jinych vozidel pripadne osob jsou asi jen tezko obhajitelna.
A divadlo? Mi to prijde jako klasicka scena ... padouch, za nim policajti, prostreli mu gumy a chytnou ho. Jo kdyby za nim vyrazila jizda na konich, tak by mi to prislo divne, ale takto? :-?
bylo to na okraji prahy, meli nad sebou vrtulnik ktery ho mohl sledovat tak ajko to s oblibou dela u silnicnich piratu a mohli si ho takticky odchytit... strelba v poradku enbyla protoze dopadla jak dopadla..asi to chlapsi malo trenovali.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Odpovědět