Czechring - jarní poježdění
Re: Czechring - jarní poježdění
Aaa, jasne, blbe jsem Mouchu pochopil ;} Okej, beru na vedomi, to se mozna podari…
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
no 17.4. by se to mohlo podařit i mi
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
- hothatchshop.cz
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
Asi bych měl zájem. Definitivní ano bych řekl tenhle víkend
E85
...alias BHudak na AR
...alias BHudak na AR
hh: Super.
Už je to rezervovaný na 17.4. od 9-12, tak doufám že se nás tam pár sejde . Podrobnosti viz aktualizovaný první příspěvek.
Už je to rezervovaný na 17.4. od 9-12, tak doufám že se nás tam pár sejde . Podrobnosti viz aktualizovaný první příspěvek.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Jo a už jsou na CzechRingu nainstalovaný obrubníky, takže je možný zatáčky víc narovnávat a jsou vyznačený krajnice (abychom nezbloudili ).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Já bych uvažoval,že bych se na chvíli zastavil,ale spíš jen tak se podívat a třeba se provézt v nějakým autě,kterým dorazíte...Pač jezdit na okruhu v Astře 1.6 na LPG mě přijde jako zhovadilost. Maximálně tam dojezdit zimní aspoň
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
E46 330ci "roofless"
Rozhodně bych to za zhovadilost nepovažoval, tohle je malý okruh a není třeba extra výkonů. Není to tak dávno co jsem v htp ibize zle zatápěl v Sosnový mnohem výkonějším autům . Jinak já dorazím s CTR, ostatní nevím.
Já ten okruh "znám",jel jsem tam na místě spolujezdce v Octavii WRC v létě a v zimě jsem tam jel pár koleček s Imprezou,když byl okruh pod sněhem...Nebo vezmu favorita a zkusíme nějaký skoky.
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
E46 330ci "roofless"
Zkusim si to do te doby zaridit (dovolena + silentbloky, kola, geometrie a brzdovka na aute), jeste to potvrdim
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Eda: píšu tě mezi naděje .