Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Já jsem pro. Alespoň zjistěj co jsi zač a zavřou tě do blázince
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak já tím už prošel a úspěšně.
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Ale nemůžeš posuzovat náročnost klasických psychotestů a testíků pro MP
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
U MP jsou také psychotesty?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Správně píšeš - dle Tvého. A o tom to právě je... Ty nejsi od toho, aby jsi posuzoval, co banální je a co není. Pravidla nastavena jsou a za jejich porušení přijde trest. To je jednoduché a platí to všude na světě. Někde je to více, jinde zase méně "likvidační."Weeper píše:Není jiné překročení na místě, které se dá legálně vyřešit na místě, než banální. Cokoli do 180 na dálnici je dle mého banální, pokud nevládnou nějaké kruté povětrnostní podmínky...
Věřím, že v CH si ani Ty nedovolíš několikanásobně překračovat rychlost...Stejně tak v USA a nebo jiných státech, kde jsou postihy citelnější než u nás. A vlastně nemusíme chodit ani daleko... Baroš si také myslel, že pro jeho auto je 130 na F dálnici nesmysl a jak dopadl??
Bohužel také zapomínáš na to, že je u nás pořád mnoho řidičů, pro které je rychlost 130 až, až...není každý superhrdina z komiksu, jako Ty. A to se nebavíme o tom, že naše dálnice NEJSOU na takovéto rychlosti stavěny.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
I to je možné...fyziku prostě neočůráš a ze 120ti se prostě brzdí jinak než z 90ti...a to i u Tvé S4 O jízdách motorkářů skrze obce ani nemluvě....málokdy tam jedou pod 100kmh...stačí pak jedno odbočování na hlavní a průser je na světě. Není to vše černobílé... A to říkám s vědomím, že rychlostní limity beru jako doporučené. Ale nejsem vzteklý, když mne chytnou a pokutujou - beru to jako prohru mou a mé techniky nad jejich. 100x vyhraju já, jednou oni...to se nedá nic dělat. Mám samo také druhou možnost - jezdit podle pravidel a být v naprostém klidu...třeba moje matka tuto metodu aplikuje již přes 40 let, co má ŘP a NIKDY pokutu za rychlost neplatila.Weeper píše:To je dle mého blbost. Honička může dopadnout úplně jednoduše - řidič ujede, policie nenabourá a všichni jsou spokojení. Policie si teda nemůže vyinkasovat plusový body za další přestupek vražedného piráta, který by jistě o pár kilometrů dál někoho svými 120 na 90 zabil, ale jinak se nestane vůbec nic.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
S tim se nedá než souhlasit. Já prostě jen vyjadřuju nesouhlas na fóru se systémem co tu máme. V CH taky nedodržuju, pravda, že 260 jsem tam asi nejel. Ale to je spíš tim, že tam jsem výjimečně a nikam nespěchám. Já se s tim jen nechci smířit, to je vše.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel jako minorita s tím nic neuděláš... Společenská poptávka je přesně opačná - rychlost zabíjí a hotovo.
Já se současným stavem také nesouhlasím, ale asi trošku jinak než třeba Ty.
Já se současným stavem také nesouhlasím, ale asi trošku jinak než třeba Ty.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Můžete si přece založit politickou stranu a pokusit se uspět ve volbách a potom ty zákony o dopravních předpisech změnit podle svého, když se vám ty současné nelíbí. Anebo volit takovou současnou politickou stranu, která už to má v programu.
http://www.svobodni.cz/1-nezobrazeno/87 ... ni-statem/
http://www.svobodni.cz/1-nezobrazeno/87 ... ni-statem/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
už už to vypadalo nadějně - černé BMW...akorát ta RZ to pokazila
http://praha.idnes.cz/bmw-skoncilo-ve-z ... zpravy_wlk
http://praha.idnes.cz/bmw-skoncilo-ve-z ... zpravy_wlk
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time