Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
A chápu dobře, že když Passat pojede pomalu v pravém pruhu, já kolem něj proletím nepovolenou rychlostí, tak on mě hned změří?
Ain´t nobody got time for that
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To je otázka...je to určitě pohodlnější a osádkám R36 se po tomto způsobu měření hodně stýskalo... Ale i mezi příslušníky PČR se najdou fandové, kteří velmi dobře vědí, že jediný systém, který nedokáže žádný AR zachytit, je pasivní režim - Gesig, PolCam, MiniSpeed, R10 v pasivu...
Ano - chápeš to velmi dobřecharger píše:A chápu dobře, že když Passat pojede pomalu v pravém pruhu, já kolem něj proletím nepovolenou rychlostí, tak on mě hned změří?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, že ta auta mají různé barvičky (třeba hezkou hnědou mocca) a jsou zcela nerozeznatelná od jiných Passátů, tak to bude větší oříšek pro řidičovo oko
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
no tam visí ze stropu cca co sto metrů cosi + za koncem tunelu je na každé straně kamera nasměrovaná na předek auta (možná i před začátkem, to si nevybavuju). Odkud máš informaci, že tam není úsekovka? A co jiný způsob měření?Bond007 píše:zadny makety tam nejsou, jsou tam jen bezpecnostni kamery a sledovani provozu. Usekovka tam ale neni rozhodnebloody cardinal píše:...
btw. to video je dobrá sračka, ale co by člověk po nově chtěl
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
bc: ber to tak, že žádný radar tam není
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Pokud vím, tak 3.6 mají dva výfuky, každý na jedné straně, což je tak jediná možnost, jak tyto Passaty rozpoznat. No, osobně mě to moc netrápí, ale známí co jezdí po D1 několikrát týdně trochu vyššími rychlostmi asi budou mít problém.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel není...2 laufy mají i 170k 4-motioncharger píše:Pokud vím, tak 3.6 mají dva výfuky, každý na jedné straně, což je tak jediná možnost, jak tyto Passaty rozpoznat.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne ned 01 dub 22:14, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
to je tak. Jedni mi říkají, že tam měření není, druzí k tomu přidávají průjezd tunelem na plný plyn. Pak když se o tom bavím s třetíma, tak se smějou a říkají, že tam zcela jistě měření je a ti, co projíždějí tunelem na plný plyn, se mají těšit na pozvánku.řidičBOB píše:bc: ber to tak, že žádný radar tam není
Tak nevím. Sháním aspoň co nejvíc informací.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
A jo, to je možné, nicméně není to až takový problém, holt si člověk bude dávat pozor i na dieselyřidičBOB píše:Bohužel není...2 laufy mají i 170k 4-motioncharger píše:Pokud vím, tak 3.6 mají dva výfuky, každý na jedné straně, což je tak jediná možnost, jak tyto Passaty rozpoznat.