Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Takže sis sám odpověděl, že ano Pomocí vysílačky se spojí s ostatními hlídkami poblíž a ujíždějícímu zkusí nadjet a zablokovat cestu. Tudíž jsi na tom s pamětí špatně
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
tohle jsem napsal já....řidičBOB píše:pamatuju si pouze to, že to měli řešit jinak, pomocí vysílačky...což je, nezlob se, pouhé tlachání, abys vůbec něco řekl.
a tohle Ty:
Dokonce jsem Tě, ve svém postu, citoval téměř doslovněJacík píše:Podle mě by postačovalo, kdyby chlapci od Policie přemýšleli a řekli si na co mají a na co ne. A pokud usoudí, že na něco nemají, zkusit to vyřešit jinak.
cca půl roku zpátky byl případ z Prahy, kdy chytnuli ujíždějícího motorkáře pomocí vysílačky. Jeli za ním v dostatečné vzdálenosti a hlásili kolegům, kudy motorkář jede. Za chvilku ho měli, protože 2 nebo 3 auty mu zablokovali cestu... Takhle by to imho mělo fungovat.
Vždyť by stačilo, aby zkontaktovali třeba 2 hlídky (který stejně po městě v tu chvíli jezdí) a nějakým způsobem se domluvili a motorkářovi zkusili nadjet a zablokovat cestu, apod.
Číst Ti snad jde lépe než hodnocení policejních postupů.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Zase budeš slovíčkařit? Není jedno, jestli hlídky budou komunikovat přímo spolu nebo přes někoho v kanclu?řidičBOB píše:A já Ti říkám, že se nespojí
Takže to raději uzavřeme, ztrácíme zbytečně čas
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A vidíš...zase je to tady - já slovíčkařím, ale Ty bagatelizuješ podstatné věci. Věř mi - není to jedno! A znovu opakuji, že o tom, které jednotky se do pronásledování zapojí nebo nezapojí - o tom nerozhoduje posádka vozidla.Jacík píše:Zase budeš slovíčkařit? Není jedno, jestli hlídky budou komunikovat přímo spolu nebo přes někoho v kanclu?řidičBOB píše:A já Ti říkám, že se nespojí
Takže ano - je zbytečné s Tebou diskutovat, protože nemáš ani šajnu, jak to v praxi funguje a svou teorii si můžeš nechat akorát sem na fórum
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne čtv 29 bře 15:57, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
ŘB: zbytečný, nebudeme dále debatovat, uzavřeno
http://zpravy.idnes.cz/nehoda-na-nabrez ... zpravy_zep
Tady to také někdo měl v ruce.
Ráno když jsem jel kolem, tak jsem nechápal co se vůbec stalo.
Tady to také někdo měl v ruce.
Ráno když jsem jel kolem, tak jsem nechápal co se vůbec stalo.
2.9T RWD
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nadjíždět někomu ve městě, kde může na každé křižovatce odbočit nejméně třemi různými směry?Jacík píše:Vždyť by stačilo, aby zkontaktovali třeba 2 hlídky (který stejně po městě v tu chvíli jezdí) a nějakým způsobem se domluvili a motorkářovi zkusili nadjet a zablokovat cestu, apod.
ono by to chtelo mene fanatismu i u tebe kdyz uz ho zmerili, jiste meli foto a RZ motocyklu..tzn prestupek zdokumentovali a kdyz videli ze jim ujizdi, meli se na to vysratřidičBOB píše:pamatuju si pouze to, že to měli řešit jinak, pomocí vysílačky...což je, nezlob se, pouhé tlachání, abys vůbec něco řekl.
Na to jsem ale reagoval z pozice toho, kdo to někdy v minulosti zažil z pozice pronásledovatele
Nechci Ti opakovat, že Tvůj úhel pohledu je z pozice civila...a i když se Ti to nelíbí, tak je to tak...nic o tom nevíš, ale pindáš kolem toho jako stará Blažková . Jen tak na okraj: pokud se policisté vydají někoho pronásledovat, užijí u toho výstražných světel modré barvy nebo zvukového znamení, MUSÍ o tomto informovat operačního. Takže kecy o jiném řešení jsou opravdu jenom tlachání do prázdna, které pramení z Tvé neznalosti služebních postupů u policie. Oni z vozidla pak operaci dál neřídí a hlavně - nerozhodují o tom, kdo se do pronásledování zapojí a kdo ne.
Takže zde měli opravdu pouze dvě možnosti: buď to přestupek řešit nebo se koukat jinam... Policii, která se kouká jinam tedy já osobně nechci.
Ja se taky snazim s hlidkami neprijit do styku... protoze je spatne nastaveny system a za kazdou banalitu hrozi odebrani RO. V rakousku jsou za vsechno banalni pokuty a pokud me zmeri, maji to nejak zdokumentovany, neni duvod nezastavit
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pokud bude platit objektivní odpovědnost, tak to tak jistě bude. Víš stejně dobře jako já, že nyní si s videem a RZ mohou akorát vytřít prdel. Dokonce si jí mohou vytřít i v okamžiku, kdy řidiče na chvíli ztratí z dohledu... O tom ale Tobě nemusím nic říkat.Bond007 píše:ono by to chtelo mene fanatismu i u tebe kdyz uz ho zmerili, jiste meli foto a RZ motocyklu..tzn prestupek zdokumentovali a kdyz videli ze jim ujizdi, meli se na to vysrat
Ja se taky snazim s hlidkami neprijit do styku... protoze je spatne nastaveny system a za kazdou banalitu hrozi odebrani RO. V rakousku jsou za vsechno banalni pokuty a pokud me zmeri, maji to nejak zdokumentovany, neni duvod nezastavit
Pokud se Ti líbí rakouský systém, nic Ti nebrání se tam přestěhovat. Ale nesdílím názor, že pokuty jsou tam nízké...mají akorát větší rozptyl a na CZtka používají nižší sazby, protože je lepší vrabec v hrsti než holub na střeše BS je tam také.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time