Tuhle trapnou výmluvu můžeš uplatnit téměř u každého zastavení. Tuším ji užil i ten řidič Toyoty, kterého "honily" dva Passaty na hradecké dálnici...Jacík píše:Ale jak víš, že motorkář neuposlechl výzvu? Co když jen jeli za ním, změřili ho, pustili majáky, ale on o nich nevěděl?
Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Pokud o nich motorkář nevěděl, tak má asi špatný sluch nebo zrak a měl by přijít o zdravotní způsobilost k řízení motorových vozidel.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To musí nutně člověk střílet a házet granáty, aby byl společensky nebezpečný??pavproch píše:taky si myslím, že v tomto a podobných případech, kdy ujíždějící přestupce zjevně kolem sebe nestřílí a neháže granáty a je zjevně rychlejší/hbitější, by si poliši neměli hrát na Simíra aspol
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Janoušek kolem sebe také neházel granáty, kdyby mu ta vietnamka neskočila na semaforu před auto, tak by ji nepřejel, měli ho nechat také ujet?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jacík: srovnávat mne ale s tímto kokotem - tos mne trošku nasral
ultima ratio píše:Janoušek kolem sebe také neházel granáty, kdyby mu ta vietnamka neskočila na semaforu před auto, tak by ji nepřejel, měli ho nechat také ujet?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Bobe, já řeším to, že vytrháváš slova z kontextu a vkládáš mi do úst to, co jsem neřekl (nenapsal), to přece vůbec nesouvísí s pohledem civila na taktiku pronásledování, tak to nezamotávej
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Jednou trapná výmluva, podruhé třeba reálná záležitost. U motorkáře, kterej se nekoukne do zrcátka a v uších třeba má sluchátka s hudbou by se tomu dalo i věřitřidičBOB píše:Tuhle trapnou výmluvu můžeš uplatnit téměř u každého zastavení. Tuším ji užil i ten řidič Toyoty, kterého "honily" dva Passaty na hradecké dálnici...Jacík píše:Ale jak víš, že motorkář neuposlechl výzvu? Co když jen jeli za ním, změřili ho, pustili majáky, ale on o nich nevěděl?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
každý si Tvá slova může vykládat jinak...a já, jako člověk, který také kdysi sloužil, jsem si je vyložil tak, jak jsem policejní práci přímo nesnášel - dělat, že se nic nestalo nebo si do toho nechat kecat od lidí, kteří o policejní práci věděli akorát z televize ( a sem patří i TV reportéři a novináři).
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
A to byl tak trochu záměr. Myslíš, že mě nenasralo, když vytrhneš jedno slovo z několika vět a na jeho základě pak stavíš? To se prostě nedělářidičBOB píše:Jacík: srovnávat mne ale s tímto kokotem - tos mne trošku nasral
ultima ratio píše:Janoušek kolem sebe také neházel granáty, kdyby mu ta vietnamka neskočila na semaforu před auto, tak by ji nepřejel, měli ho nechat také ujet?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To by asi nejel stylem, kterým jel, že?Jacík píše:Jednou trapná výmluva, podruhé třeba reálná záležitost. U motorkáře, kterej se nekoukne do zrcátka a v uších třeba má sluchátka s hudbou by se tomu dalo i věřit
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time