Já myslím, že se to nijak nevyvracuje. Řidič může jet správně i když zároveň překročil stanovený rychlostní limit (např. policie), a řidič může jet nepřiměřeně rychle i když stanovený rychlostní limit nepřekročil (např. ten kamioňák). Většina řidičů ovšem nemá co překračovat stanovené rychlostní limity, což platí obecně a obecně se to bohužel porušuje.řidičBOB píše:Nejdříve píšeš, že:...a poté cituješ ustanovení zákona, kde si svůj předchozí blábol sám vy)z)vracíš...ultima ratio píše:To je tím, že řidiči jezdí obecně moc rychle, překračují stanovené rychlostní limity a pak nestačí zareagovat.
...tak se rozhodni, zda tak nebo takultima ratio píše:To že nepřekročí rychlostní limit ještě neznamená, že nejedou příliš rychle. Mají jezdit dle § 18 zák. č. 361/2000 Sb.
§ 18/1 zák. č. 361/2000 Sb.
smí jet jen takovou rychlostí, aby byl schopen zastavit vozidlo na
vzdálenost, na kterou má rozhled.
BTW: pokud jsi někdy jel někam dál než za okres Kladno a třeba i po dálnici na Vyškov, tak zcela jistě víš, že na tomto úseku dálnice je vidět velmi daleko a včera k tomu byly také ideální povětrnostní podmínky. Takže tohle ustanovení zák. 361/2000Sb. porušeno rozhodně nebylo.
Co tam máš dál?
Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
a já myslím, že to máš nějak popletené v té své makovici...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No já to tam mám dobře srovnané, to se neboj. Ale některým řidičům v ČR už tu prodejci antiradarů dobře vypláchli mozky.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...a proto děláš u měšťáků podržtašku. Chápuultima ratio píše:No já to tam mám dobře srovnané, to se neboj...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
už to tady je na předešlé straně: http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php ... &start=570
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
to, ze si neco myslis nebo nemyslis, neznamena, ze to je pravda. v puvodnim zneni ten prispevek koncil u o par vet drive, ze.ultima ratio píše:Nemyslím si, že ten příspěvek vypadal v původním znění jinak, text jsem získal přes tlačítko "Zpět" v prohlížeči. Ale už jsem na tebe podal stížnost, tak jsem zvědav, jestli se tu bude nadále cenzurovat slušnost nebo ne.
u koho sis prosim te postezoval? abych vedel
zadna cenzura, jen uz ten tvuj exhibicionismus prerusta meze a vseho moc skodi. navic uz jsem te nekolikrat upozornoval, abys prestal vyvolavat flamy
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
IMHO další zbytečná policejní akce a nehoda... Kdyby člověk na motorce něco ukradl nebo bylo podezření na spáchání jiného trestného činu, tak nahánění budiž, ale kvůli přestupku? A ještě honit motorku Octou? To by musel být motorkář velký jelito, aby jim neujel.Když už ho chtěli stíhat, měli si zavolat někoho na pomoc, ale ne honit motorku v provozu ve městě sami...řidičBOB píše:Tak prostějovská O1 s Ramerem je tatam!
http://olomouc.idnes.cz/policejni-vuz-s ... zpravy_stk
Jacík: Přesně to jsem zrovna chtěl napsat. Snad už to konečně někoho z vedení policie trkne a zakáže hlídkám takovéhle pitomé hraní si na Kobru 11, navíc v místech s hustým provozem.
PS: Octávky a radaru mi líto není, těch zraněných ano.
PS: Octávky a radaru mi líto není, těch zraněných ano.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jacík: ono je problém v tom, že podezřelým ze spáchání nějakého přečinu nebo z toho, že je třeba osoba v pátrání, se stává právě tím, že neuposlechne výzvy k zastavení - v tomto případě asi kvůli přestupku.
Není možné ignorovat výzvu k zastavení jenom proto, že jsem schopen ujet a přestupek považuji za bagatelní. Osobně bych v těchto případech střílel bez varování
beaumont: je potřeba si uvědomit, že na vině není policista, ale ten, kdo neuposlechl výzvy k zastavení A je jedno, kvůli čemu to bylo. Každý je POVINEN výzvy uposlechnout.
Nebo snad by mělo být správně, že se mne bude policista snažit zastavit, já to budu ignorovat a ono to nevyvolá žádnou reakci??
Není možné ignorovat výzvu k zastavení jenom proto, že jsem schopen ujet a přestupek považuji za bagatelní. Osobně bych v těchto případech střílel bez varování
beaumont: je potřeba si uvědomit, že na vině není policista, ale ten, kdo neuposlechl výzvy k zastavení A je jedno, kvůli čemu to bylo. Každý je POVINEN výzvy uposlechnout.
Nebo snad by mělo být správně, že se mne bude policista snažit zastavit, já to budu ignorovat a ono to nevyvolá žádnou reakci??
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time