Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
Pickuper: tady si dovolím nesouhlasit... U PČR je tento typ "stejnokroje" již řadu let a vychází ze zvláštního postavení PMJ
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Bob: může bejt................ nicméně se obávám, že v tomto případě ale nejde o skutečné příslušníky PMJ
Niko nadžanel ko kerdža
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To je otázka...protože příslušníci jednotlivých složek se nemohou oblékat tak, jak zrovna chtějí. Před nástupem do služby jsou vypsané prvky stejnokroje a ty MUSÍ být policistou dodrženy! Není výjimkou, že velitel jezdí v civilním voze po stanovištích hlídek a namátkově kontroluje ústrojovou kázeň a dodržení předepsaného stejnokroje.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
no právě proto se domnívám, že nejde o PMJ. Jejich taktický vesty vypadaj poněkud jinak a hlavně na hlavě by rozhodně měli mít baret. Podle mě to jsou obyčejný poldové, kteří si navíc natáhli jen taktickou vestu a tvářej se drsně
Niko nadžanel ko kerdža
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tohle prakticky vylučuji, protože za nedodržení předepsaného ustrojení jsou docela vysoké finanční postihy... Já osobně si myslím, že to je tzv. 158čkaPickuper píše:Podle mě to jsou obyčejný poldové, kteří si navíc natáhli jen taktickou vestu a tvářej se drsně
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
přesně, pobavila mě ta kudla tam... jen jestli mají i nějaké granátyBrus píše:no ale ta fotka je vtipná.. vypadají jako kdyby se právě vrátili z afghanistánu, chybí už jen samopal
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Sakra co dnes bylo za den? Cesta do Ostravy a zpět - u Olomouce OII v barvách, na D1 před Klimkovicema OII v tmavě modré, před Mohelnicí za koncem R35 OIIFL světle modrošedá a za Mohelnicí OII v barvách a kostila Francouze v Astře Ty brzdy si nechám zaplatit Všechno jsem to házel do Wazu, tak třeba mám za dnešek dobrej skutek
Je po dlouhé době pěkně, lidi přezuli na letní, umyli auta a chtějí si zařádit. Chlupatí vědí a taky by z toho rádi něco měli
Rychlost zabíjí!
Policajti jsou sfině