BMW Divize
Re: BMW Divize
Ahoj chlapi, byl by někdo ochoten prohlídnout mi v Prostějově auto. Jde mi o "první čtení" jestli má cenu jet 400km se na to podívat.
RWD
neska sem avijonu v Ově viděl X6M v černé barvě (to by šlo), na zimních 20" (a vypadaly fakt malé) ale hlavně v úpravě Hamann a ..... málem sem se poblil.... takle tedy opravdu ne ....Pajjoun píše:Ono na každý X6 jsou kola malý a jak je eMko ještě jednobarevný a má trochu větší/nižší nárazníky, tak to bije, taky sem si toho už všimnul - často vídávam vínovou. Ale zezadu mi vždycky šokovalo, jaký to sou monstrózní válce.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tohleto myslím:
ten u teho avijonu měl navíc ještě falešné výdechy a sání za předním apřed zadníma kolama zboku+ vytažené blastníky snad o 10cm dostrany ....
blééééé, fůůůůj......
ten u teho avijonu měl navíc ještě falešné výdechy a sání za předním apřed zadníma kolama zboku+ vytažené blastníky snad o 10cm dostrany ....
blééééé, fůůůůj......
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já tam zítra jedu,pošli odkaz.d1.8t píše:Ahoj chlapi, byl by někdo ochoten prohlídnout mi v Prostějově auto. Jde mi o "první čtení" jestli má cenu jet 400km se na to podívat.
Bez bodů
Jj, už jsem si toho všiml v inzerátu. Promiň, že jsem tě tam hnal zbytečně. Holt zavolám a vyrazim.
RWD
V pohodě.d1.8t píše:Jj, už jsem si toho všiml v inzerátu. Promiň, že jsem tě tam hnal zbytečně. Holt zavolám a vyrazim.
Bez bodů
skoda ze preFLpavproch píše:jedna pěkná 330CI e46 naprodej
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
stejně mi to přijde lehce votuzený
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!