M*dečka s motorem
Re: M*dečka s motorem
Ona ta C2 je podle testů nepoužitelná takřka všude. Na normální jízdu je nepříjemně tvrdá a pří 100kmph točí skoro 4000rpm, na okreskách se pere s jakoukoliv nerovností, poměrem výkon váha neoslní...
2.9T RWD
Taky ty Saxa VTS/106 16v v inzerátech občas projedu. Když jsem se s tím kdysi svezl, byl jsem nadšenej.
RWD
Vypadá docela pěkně, ale škoda té stříbrné...vasco píše:Tak koukám, že to ještě furt prodává a už je na 150.000 + dohoda. Už mu to tam visí skoro dva roky. Na druhou stranu to podle fotek nevypadá jako šrot a asi to je vo fullke...
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=52&t=145601
Jen mi GTIho přijde škoda na poskakování do Phy, to bych si radši koupil obyč s 1.4 74kw
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Tak už je za 99!
Nikdo nechce Legenda na blbnutí? (Nesmím si koupit další auto, pokud se ho nezbavím)
Nikdo nechce Legenda na blbnutí? (Nesmím si koupit další auto, pokud se ho nezbavím)
2.9T RWD
Chci Hondu Legend
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
No 99k je fest dobrá cena za GTi, pokud je v odpovídajícím stavu. Já bych akorát asi těžko překousl ten interiér, ale kámoška zrovna shání auto...
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
za 99 je už príma jen abys nedopadl jako s renckem... určitě to má hafo dílů odlišných od běžného lupa
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
HondaMan: Koupils to Lupo, nebo po něm skočil někdo jinej? Koukal jsem, že je na prodej tvůj Renaultsport a s novým motorem.
RWD
Lupo jsem nekoupil. Zakoukal jsem se do Smartu (62kw+chip nekam k 70-80kw).
Teď jezdím 5m dlouhou mrdečkou s 3.5 V6 a hledám.
Mé bývalé Clio už se prodává hoodně dlouho. Kluk se do toho neuvěřitelně vysypal a ke všemu měl docela smůlu. Třeba se mu potkal motor 20tkm po rozvodech...
To auto jsem měl moc rád, ale znovu bych si ho nekoupil. IMO je očarované...
Teď jezdím 5m dlouhou mrdečkou s 3.5 V6 a hledám.
Mé bývalé Clio už se prodává hoodně dlouho. Kluk se do toho neuvěřitelně vysypal a ke všemu měl docela smůlu. Třeba se mu potkal motor 20tkm po rozvodech...
To auto jsem měl moc rád, ale znovu bych si ho nekoupil. IMO je očarované...
2.9T RWD