Menšinový koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Pickuper
Letec

Re: Menšinový koutek

Příspěvek od Pickuper »

Psycho vlk Wolf píše:Tajné přání Goa'uldů, aby to byl nácek se nevyplnilo. :D
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... -deti.html
smůla,no :D Včera jsme se o tom zrovna bavili na hokeji a moje domněnka, že se jedná o někoho, kdo je "nespokojen" s úlohou francie na blízkém či středním východě byla zjevně správná. Ale co, třeba i ten francouzskej alžířan nakonec bude mít doma Mein Kampf a když nebude, tak mu ho strčej do knihovny hned vedle koránu :))
btw: když už dneska máme ten světovej den proti rasismu, tak jsem ráno udělal dobrej skutek a poskytl jsem svůj mobil nějaký cikánce, která si prej nutně potřebovala zavolat :ympeace:
Niko nadžanel ko kerdža
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacík »

A to Ti s tím telefonem ani neutekla? :-D
Psycho vlk Wolf
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psycho vlk Wolf »

:ymapplause: :ymapplause: B-)

Ještě včera nebo předevčírem byly na http://www.karaoketexty.cz/ jejich texty. Dnes už ne. Prý jsou rasistické. Přitom tam nic takového není. Ale u Landy Orlík zůstal. :-? Opravdu máme problém. :-w
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp

Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

Jacík píše:A to Ti s tím telefonem ani neutekla? :-D
byl jsem ostražitý a bdělý B-) nejprve jsem se pečlivou rekognoskací blízkého okolí ujistil, že nikde poblíž neoperují její soukmenovci, dále jsem zvážil atletické schopnosti té staré cikorky a v neposlední řadě rozhodlo, že ten telefon nemá vůbec žádnou hodnotu vyjma kontaktů v něm, který mám stejně zazálohovaný. Doufám, že tento dobrý skutek bude příslušným soudcem brán v potaz :ymhug:
Niko nadžanel ko kerdža
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

Psycho vlk Wolf píše:Ještě včera nebo předevčírem byly na http://www.karaoketexty.cz/ jejich texty. Dnes už ne. Prý jsou rasistické. Přitom tam nic takového není. Ale u Landy Orlík zůstal. :-? Opravdu máme problém. :-w
holt doba zakázanejch umělců a poslechu hudby někde v ilegalitě se blíží mílovými kroky :ymsmug: .... dříve máničky v kotelnách poslouchali skřeky ožralejch The Plastic People of the Universe a za pár let si budou nacionalisti pouštět Orlíky někde ve sklepích celý připosraný, že je někdo bonzne.... B-)
Niko nadžanel ko kerdža
Psycho vlk Wolf
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psycho vlk Wolf »

No problém je, že Ortel je úplně něco jiného než byl Orlík. Jestli máš čas tak si od nich poslechni všechny nebo většinu písniček. Není na tom nic závadného. Jsou to protestsongy. Jako měl Kája Krýlů. Tohle je jediná píseň, kde se vyskytuje něco o Goa'uldech. :)
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp

Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

Psycho vlk Wolf píše:Není na tom nic závadného. Jsou to protestsongy. Jako měl Kája Krýlů.
tak o závadnosti bohužel nerozhoduješ ty nebo já...............realita dneška je bohužel taková, že pokud někdo na něco ukáže a řekne "tohle je rasistický" tak se toho každej radši rychle zbaví. Jen málokdo má totiž chuť chodit podávat vysvětlení proč poskytuje prostor nějakejm rasistům, proč zveřejňuje to či ono atd. :ymsick: A na tomhle to maj všechny ty probarevný, procikánkský a propřistěhovalecký spolky postavený. Stačí pronýst záklínadlo: "rasismus, fašismus,neonacismus" a je vymalováno. Silně mě to připomíná židy, kteří když už nevědí jak z něčeho ven, tak vždycky začnou křičet "holocaust" :ymsick: Ale jak tak koukám na ten Irán a postoj amíků, skoro bych řekl, že se možná brzy zase dočkaj.....

btw: proč cikánům říkáš Goa'uldi? Myslím, že netřeba to nějak maskovat. Cikán byl, je a bude cikánem. Stejně tak byl, je a bude parazitem majoritní společnosti. Můžou si za to sami.
Niko nadžanel ko kerdža
Volivovej volej
Mistr volantu

Příspěvek od Volivovej volej »

Pickuper píše:
Jacík píše:A to Ti s tím telefonem ani neutekla? :-D
byl jsem ostražitý a bdělý B-) nejprve jsem se pečlivou rekognoskací blízkého okolí ujistil, že nikde poblíž neoperují její soukmenovci, dále jsem zvážil atletické schopnosti té staré cikorky a v neposlední řadě rozhodlo, že ten telefon nemá vůbec žádnou hodnotu vyjma kontaktů v něm, který mám stejně zazálohovaný. Doufám, že tento dobrý skutek bude příslušným soudcem brán v potaz :ymhug:
Takže ti ho po použití vrátila... :-(
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

hoši, hoši......jste zjevně plní předsudků a rigidních stereotypů vůči cikánům :ymparty:
Niko nadžanel ko kerdža
Krysa
Pan Řidič

Příspěvek od Krysa »

Já se polepším :-s :-s :-s :-s :-s
Odpovědět